İpli Çanta Dize Çanta Su Geçirmez Spor sırt Çantası Alışveriş çantası Spor Yoga Yüzme Seyahat, Erkekler ve Kadınlar (Flamingo)
Yeni Kız

İpli Çanta Dize Çanta Su Geçirmez Spor sırt Çantası Alışveriş çantası Spor Yoga Yüzme Seyahat, Erkekler ve Kadınlar (Flamingo)

₺ 89.97

Sipariş verilebilir

【Yüksek Kaliteli Spor Çantası】 Ayarlanabilir geniş ve rahat omuz askıları ile dayanıklı su geçirmez Çift katmanlı Suya dayanıklı kumaş.İpli spor çantalarımız sağlam ve hafiftir, iç veya dış mekan etkinlikleri için idealdir. 【Rahat Ayarlanabilir Geniş Omuz Askıları】 Ayarlanabilir ve sağlam omuz askıları bu dize sırt çantasını daha rahat ve dayanıklı hale getirir.Omuz askıları kolayca ayarlanabilir, bu da sırtınıza düşük veya yüksek asılma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.Uzun süre giyseniz bile rahatsız hissetmeyeceksiniz. 【Hafiflik Ön cebinize telefonunuzu ve küçük eşyalarınızı koyabilirsiniz; Arka cep cep telefonunuzu, kartlarınızı ve değerli küçük eşyalarınızı içerebilir. 【Mükemmel Hediye】 Spor çantalarımız çeşitli renklerde mevcuttur ve fitness malzemeleri koleksiyonunuza mükemmel bir ektir ve arkadaşlarınız ve aileniz için harika bir hediyedir. 【Kalite Güvencesi】 Sırt çantanızla ilgili herhangi bir sorun, lütfen bizimle iletişime geçin.Bunu çözeceğiz.Sırt çantasının gerçek rengi, farklı ekran görüntüsü veya çekim sırasında ışığı yansıtması nedeniyle resimden biraz farklı olabilir.Neden Seyahat İpli Spor Çantamızı Seçmelisiniz? 1.Yağmur geçirmez, suya dayanıklı ve su itici kumaş ile eşyalarınızı çantanızda asla ıslak bulamazsınız. 2.Ayarlanabilir Omuz Askıları.Omuz askıları kolayca ayarlanabilir, bu da sırtınıza düşük veya yüksek asılma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. 3.Süper hafif.Hafif malzeme, diğer ağır sırt çantaları gibi taşımanıza yük katmaz.Kapatma Tipi - İpli kapatma PAKET İÇERİĞİ 1 x İpli sırt çantası.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler