Wansan Sevimli Ev Masası Kız Yatak Odası Masaüstü çöp tenekesi, Banyo, Mutfak, Ev Ofis, Yatak Odası çöp tenekesi için uygundur.
Yeni Kız

Wansan Sevimli Ev Masası Kız Yatak Odası Masaüstü çöp tenekesi, Banyo, Mutfak, Ev Ofis, Yatak Odası çöp tenekesi için uygundur.

₺ 35.67

Sipariş verilebilir

✔ Kompakt depolama : Bu sağlam, kompakt, modern tarzdaki sallanan çöp kutusu, küçük alanlar ve dolapların altında çok uygundur; Bu yuvarlak kutuyu dolaplarda, tezgahların altında, lavaboların altında ve diğer küçük alanlarda kullanın. ♦ Kapaksız geniş ağız : atılabilir, kolay takılabilir, dayanıklı; çok renkli isteğe bağlı, zengin ve çeşitli; tüm kritik gözleri karşılamak için boşaltılması kolaydır. ✔ Çok yönlülük : Doğal bambunun parlak kaplamasıyla birlikte kapaksız bu geniş açılan çöp kutusu şık ve şık bir görünüme sahiptir; boyut ve stil, evinizin birçok yerinde kullanılmasını sağlar; banyolar, toz odaları ve Misafir banyosu için çok uygundur. , Mutfak, ofis, çamaşır odası, zanaat odası, vb. yurtlar, kampçılar, karavanlar, apartmanlar ve apartmanlar için çok uygundur. ♦ Kalite yapısı : dayanıklı ABS+PP plastikten yapılmıştır; her stil farklıdır, iç lamine halka daha güzel olan çöp torbasını sıkıca destekler; temiz-nemli bir bezle silin veya yumuşak sabun ve suyla temizleyin; Yıkadıktan sonra iyice kuruduğunuzdan emin olun. Appearance Görünüm : Daha taşınabilir ve güzel, dekorasyon stili ne olursa olsun, yerleştirildiği her yerde iyi görünüyor.Paket içerir : 1 * çöp tenekesi Şartname : Malzeme : ABS+PP Renk : Renk resimde gösterilmiştir.Boyutlar : şekilde gösterildiği gibi.Ağırlık : 300g Ürün kullanımı : avlu, balkon, bahçe, ofis, yatak odası, oturma odası, çalışma, vb.Özellikler : Kompakt tasarım : Şık çöp tenekesi tasarımda modern ve görünüşte güzel.Kolayca açılışları ve yabancı dar alanlarda uyum; iç dolapları için mükemmel bir boyutu, tezgahın altında, lavabo ve diğer küçük alanlarda altında; düzgünce tuvalet katlanabilir, taban lavabonun yanındaki çöp kutusunu dekorasyon etkisi : Geliştirmek banyoda tablo veya diğer küçük alanlarda Giyinme, şık ve eşsiz bitirir, evde birçok yerde kullanılmasına olanak mevcut dekorasyon etkisi İşlevsellik ve çok yönlülük : boyutu ve stili geliştirmek için tasarlanmış olan kişiliği gösterir; ev ofis çöp kutuları süslemek için gereken, yatak odası, el sanatları odası, çalışma ve diğer odalar için çok uygundur; ayrıca üniversite yurtları-kalite yapısı : İyi sağlam ABS+PP malzeme, dayanıklı anti-pas tedavi, güzel görünüm tasarım kullanılarak tasarlanmış : çöp ve Geri Dönüşüm saklamak için çok uygun; küçük alanlarda bile Yüksek , Daire, Daire, Karavan ve kamp için çok uygundur.

Mülkleri için

Material:
ABS+PP
Color:
The color is shown in the picture.
Dimensions:
as shown in the figure.
Weight:
300g
Product use:
courtyard, balcony, garden, office, bedroom, living room, study, etc.
Features:
Compact design:
The stylish trash can is modern in design and beautiful in appearance. It can easily adapt to narrow openings and unfamiliar spaces; the perfect size for inner cabinets, under the counter, under the sink and other small spaces; neatly folds in your toilet, beside the base sink, dressing table or other small spaces in the bathroom
Enhance your decoration effect:
This trash can shows personality with stylish and unique finishes, designed to enhance your existing decoration effect
Functionality and versatility:
The size and style enable it to be used in many places in the home; it is very suitable for home offices, bedrooms, craft rooms, studies and other rooms that need to decorate trash cans; it is also very suitable for university dormitories, apartments, apartments , Caravans and campers
High-quality structure:
using sturdy ABS+PP material, durable anti-rust treatment, beautiful appearance design
Well-designed:
very suitable for storing garbage or recycling; even in small spaces

Kategorideki ürünler