SYCOOVEN Su Şişesi-Paslanmaz Çelik ve termos Yalıtımlı Sızdırmaz Kapaklı 500 ml içme şişesi Açık Spor için(Gökyüzü Yıldız Mavi)
Yeni Kız

SYCOOVEN Su Şişesi-Paslanmaz Çelik ve termos Yalıtımlı Sızdırmaz Kapaklı 500 ml içme şişesi Açık Spor için(Gökyüzü Yıldız Mavi)

₺ 53.97

Sipariş verilebilir

Taşınabilir : Kemer halkası, oyun oynarken ve seyahat ederken taşımak için uygun olan elde tutulabilir.Tasarım : Yuvarlak kapak sızıntıyı etkili bir şekilde önler ve iyi bir kullanım hissine sahiptir.Mühürlü ve taze : İnsanlaşmış tasarım, sıcak ve soğuk içecekler her türlü tutabilir.Özellikleri : Küçük boyutu, büyük kapasiteli, 500 ML kapasiteli, günlük ihtiyaçlarını karşılamak için.Çoklu renkler : Farklı ihtiyaçları karşılamak için 5 renk mevcuttur.Açıklayın : 1. Taşınabilir : Kemer halkası, oyun oynarken ve seyahat ederken taşımak için uygun olan elde tutulabilir.2. Tasarım : Yuvarlak kapak sızıntıyı etkili bir şekilde önler ve iyi bir kullanım hissine sahiptir.3. Mühürlü ve taze : İnsanlaşmış tasarım, sıcak ve soğuk içecekler her türlü tutabilir.4. Özellikleri : Küçük boyutu, büyük kapasiteli, 500 ML kapasiteli, günlük ihtiyaçlarını karşılamak için.5. Çoklu renkler : Farklı ihtiyaçları karşılamak için 5 renk mevcuttur.Şartname : Ürün adı : İçme şişesirenk : Gri Yeşil, İndigo, Koyu Gri, Fuşya, Gökyüzü Yıldız mavimalzeme : Paslanmaz çelikboyutu : Yaklaşık 7.3*22.5 cm/2.87*8.86 inç (W*H) Kapasite : 500 mlpaket içeriği : 1 adet * içme şişesi.

Mülkleri için

Product name:
Drinking Bottle
Color:
Gray Green, Indigo, Dark Gray, Fuchsia, Sky Star Blue
Material:
Stainless steel
Size:
About 7.3*22.5cm/2.87*8.86 inches (W*H)
Capacity:
500ml
The package includes:
1Pc * Drinking Bottle :

Kategorideki ürünler