Wodega Parlak Kare takma tırnak Kırmızı Kısa Basın Çivi Akrilik Yanlış Nail Art İpuçları Kadınlar ve Kızlar için (24 Adet)
Yeni Kız

Wodega Parlak Kare takma tırnak Kırmızı Kısa Basın Çivi Akrilik Yanlış Nail Art İpuçları Kadınlar ve Kızlar için (24 Adet)

₺ 19.98

Sipariş verilebilir

Akrilik tırnaklar, toksik olmayan, tatsız ve sağlığa zararsız bir tür yeşil ve çevre dostu malzeme olan yüksek kaliteli ABS malzemelerden yapılmıştır ve tırnaklarınızı şık, yeni ve taze hale getirir.Sahte tırnak 12 farklı boyutu,1.9 cm*2 adet(1.5 cm uzunluğunda);1.6 cm*2 adet(2,5 cm uzunluğunda);1.6 cm*2 adet(1.75 cm);1,5 cm*2 adet(1.7 cm uzunluğunda);2,3 cm*2 adet(1.65 cm boyunda);1,3 cm*2 adet(1.63 cm uzunluğunda);1.2 cm*2 adet(1.6 cm uzunluğunda) gel;1.2 cm*2 adet(1.58 cm boyunda;1 cm*2 adet;1.4 cm boyunda 1.1 cm*2 adet(1.55 cm uzunluğunda);1.1 cm*2 adet(1.45 cm boyunda;1 cm*2 adet (); tırnak sticker(1.3 cm)bu ürün A4 sahte çivi içerir(çivi tutkal olmadan) A4 1.6 cm*2 adet mini törpü.Bir randevuya gittiğinizde, sahte tırnaklar sizi daha çekici hale getirecek; alışverişe gittiğinizde, sahte tırnaklar sizi daha zarif hale getirecektir.Takma tırnaklar Amerikalı kadının elinin ortalama boyutuna uyuyor, iyi kaliteye sahipler ve sizi rahatsız etmiyorlar.Ve tırnak çıkartmaları da bu sahte tırnakların boyutuna uyuyor.Yapay tırnakların takılması kolaydır, bu tırnaklar sevimli görünür ve tırnaklarınıza çok iyi yapışabilirler. ★ Wodega Müşteri Hizmetleri ★ Customers Müşterilere makul fiyatlarla enfes ürünler sunmayı taahhüt ediyoruz.Ürünümüzde yanlış bir şey olduğunu düşünüyorsanız, endişelenmeyin, doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size gönülden hizmet edeceğiz.Daha fazla bilgi edinmek için mağazama gidin, umarım beğenirsiniz, satın aldığınız için çok teşekkür ederim. ★ Paket İçeriği ★ ☆ 24 adet yanlış çivi ☆ 1 Adet tırnak törpüsü ☆ 1 sayfa (24 adet)tırnak bantları (tırnak tutkalı olmadan) ★ Nasıl Kullanılır★ : 1.Tırnak dilimlerini bir ovma ile hafifçe zımparalayarak yüzey keratinini çıkarın. 2.Tırnakları durulayın ve temiz ve kuru tutun. 3.Çivinin doğru boyutunu seçin. 4.Seçilen tırnak plağının iç tarafına doğru miktarda yapışkan bant alın. 5.Takma tırnağın kökünden tırnağın önüne bir dilim takın. 6.Çiviyi 8 saniye basılı tutun, sıkıca yapıştırın. ★ Kaldırmak için ipuçları★ : ✓ Tırnaklarınızı 2 dakika ılık suya koyun ve yapışkan tırnaklar daha kolay çıkarılabilir. ♦ Tırnak yüzeyinde bazı tırnak çubuğu izleri bırakabileceğinden aniden çıkarmayın. case Bu durumda, kalan tırnak etiketlerini suyla da yıkayabilirsiniz ★ Not ★ : false Takma tırnağı taktıktan sonra ellerinizi birkaç dakika içinde ıslatmamaya çalışın. problem Nakliye sorunu nedeniyle, müşterilere tırnak tutkalı yerine ücretsiz olarak sadece 1 adet 24 adet tırnak çıkartması sağlıyoruz. nail Tırnak çıkartmaları tutkal kadar yapıştırıcıdır, çevre malzemesi, güvenlik standartları ile yapılır.Ayrıca, iyi başvurursanız 2 hafta süreceklerdir. ★ İade Politikası ★ : * Sevgili Müşteri, size daha iyi hizmet verebilmek için iade ve değişim kabul ediyoruz. * Lütfen orijinal ambalajı saklayın ve öğenizi iade etmek veya değiştirmek istediğiniz teslimattan sonraki 30 gün içinde bana mesaj gönderin.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler