DTKJ banyo havlu Raf,elektrikli ısıtmalı havlu ısıtıcı Raf banyo için, 3 hareketli salıncak Barlar ile, 304 paslanmaz çelik
Yeni Kız

DTKJ banyo havlu Raf,elektrikli ısıtmalı havlu ısıtıcı Raf banyo için, 3 hareketli salıncak Barlar ile, 304 paslanmaz çelik

₺ 125.70

Sipariş verilebilir

Halka : Bu banyo havlu askısı, yüksek kaliteli SUS304 paslanmaz çeliği benimser ve banyo ve mutfak gibi nemli ortamlar için uygun korozyon ve paslanmayı önlemek için 18/8 krom / nikel bileşen ekler.Klasik tasarım : Bu havlu askısı çok güzel, moda elemanları ile birlikte, basit ve güvenli, keskin şekli önlemek size zarar.Yüzey pürüzsüz, çok zarif görünüyor, herhangi bir stil banyo, mutfak dekorasyon stili için uygundur.Dayanıklı, deforme olmayan : havlu rafları, ürünlerin dayanıklı olmasını, deforme olmamasını ve gevşememesini sağlamak için kalın paslanmaz çelik borular kullanır.Daha emin kullanın.Kurulumu kolay : Pakete kurulum için gerekli tüm vida aksesuarlarını ve kurulum talimat kılavuzlarını sunuyoruz.Hala zorluklarla karşılaşırsanız, kurulum videosunu almak için e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.Yaygın olarak kullanılan : Modern tasarım ideal banyo, açık duş ve dönüştürülmüş banyo dolabı, mutfak dolabı, çamaşır odası, oturma odası vb.Şartname : Renk : Gümüşyüzey İşleme : cilalamamalzeme : 304 paslanmaz çelikürün Boyutu : 475*500*112 mm (18.7*19.68*4.4 inç) Voltaj : 220 V-240 V Güç : 30w Neden havlu ısıtıcısı kullanmayı düşünüyorsunuz?Havluları kuru tutun.Kurutma havluları sadece nemli iklimlerde ve soğuk havalarda değil, aynı zamanda küveti hijyenik tutmak için de yararlıdır.Enerji tasarrufu ve yüksek verimlilik.Bu, enerji tüketen çamaşır kurutma makinelerinden tasarruf edebileceğiniz anlamına gelir.Havlular, özellikle popüler banyo towels.It oldukça fazla yer kaplayacak.Isıtmalı havlu ısıtıcısı, havluları asmanın benzersiz bir yolunu sunar.

Mülkleri için

Color:
Silver
Surface Treatment:
Polishing
Material:
304 stainless steel
Product Size:
475*500*112 mm (18.7*19.68*4.4 inch)
Voltage:
220V-240V
Power:
30W
Why consider using a towel warmer? :
Keep the towels dry. Drying towels are not only useful in humid climates and cold weather, but also to keep the tub hygienic. :
Energy-saving and high-efficiency. This means you can save energy-consuming tumble dryers. :
Towels, especially popular bath towels. It will take up quite a lot of space. The heated towel heater provides a unique way of hanging towels. :

Kategorideki ürünler