HXR Çamaşır Sepetleri 3 Bölüm Çamaşır Sepeti Metal Çerçeve ile Tekerlek Çamaşır Sepetleri Büyük Kapasiteli Çamaşır Sepetleri
Yeni Kız

HXR Çamaşır Sepetleri 3 Bölüm Çamaşır Sepeti Metal Çerçeve ile Tekerlek Çamaşır Sepetleri Büyük Kapasiteli Çamaşır Sepetleri

₺ 116.61

Sipariş verilebilir

Malzeme : Çamaşır sepeti Çantalar Metal ferforje + keten çerçeveden yapılmıştır hem dayanıklı hem de paslanmaya karşı dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır, paslanmaya karşı dayanıklıdır, uzun süre kullanılabilir.Yerden Tasarruf : Çamaşır sıralayıcı Boyutu Küçük 32 x 28 x 49cm, Orta 32 x 28 x 54cm, büyük 39 x 32 x 56cm, bol miktarda giysi tutacak kadar ağırdır ve artık yerde küçük giysi yığınları yapmak zorunda kalmazsınız.Bu haddeleme arabası özellikle dar alan için uygundur.Dört pürüzsüz tekerlek, sepeti yatak odası, balkon, çamaşır odası ve benzeri gibi evdeki bir yerden diğerine zahmetsizce taşımanıza olanak tanır. bathroom.In ek olarak, iki tutamak, sepetin tam olarak yüklendiğinde bile kolayca taşınmasını sağlar.Montajı Kolay : Çamaşır organizatörü, gerekli tüm bileşenlerle ve ayrıntılı bir kurulumla birlikte geldiği için kolayca kurulabilir manual.No başka araçlara ihtiyaç var.Kirli çamaşır sepeti organizatörü nemli bir bezle temiz tutabilir.Endişesiz alışveriş : Memnuniyet garantisi veriyoruz.bizi ne zaman ve nerede olursa olsun başvurabilirsiniz.24 saat içinde güler yüzlü müşteri hizmetleri isteyin.Renk : Siyah , Altın Boyutu : Küçük 32x28x49 cm, Orta 32x28x54 cm, büyük 39x32x56 cmuygulama : Depolama çamaşır sepetleri düzenlemek için eğlenceli ve yaratıcı bir yoldur ve mağaza, mağaza giyim, ev tekstili depolama, oyuncak depolama, bebek ürün depolama ve pet ürün depolama.Şartname : Malzeme : Metal ferforje + linen Applicable uzay : çamaşır odaları için uygundur, banyo, yatak odası, vb.Özellikler : içi boş tasarım, taşınabilir Ürün Tipi : Organize/depolama Paket içeriği : 1 x çamaşır sepeti【Not】Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm hataya izin verin.lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!Lütfen güvenliği her zaman ön planda tutun.bizi ne zaman ve nerede olursa olsun başvurabilirsiniz.24 saat içinde güler yüzlü müşteri hizmetleri isteyin.

Mülkleri için

Material:
Metal wrought iron + linen
Applicable space:
suitable for laundry rooms, bathrooms, bedrooms, etc.
Features:
hollow design, portable
Commodity Type:
Organize/Storage
Package contents:
1 x Laundry Hamper :
【Note】 :
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Please put safety first at all times. you can contact us no matter when and where. Prompt friendly customer service in 24 hours. :

Kategorideki ürünler