Makyaj makyaj masası aynası 2 adet El makyaj aynası Taşınabilir Kare makyaj masası aynası Kompakt Güzellik Kozmetik Aracı (pembe)
Yeni Kız

Makyaj makyaj masası aynası 2 adet El makyaj aynası Taşınabilir Kare makyaj masası aynası Kompakt Güzellik Kozmetik Aracı (pembe)

₺ 38.37

Sipariş verilebilir

Yüksek hassasiyetli ayna teknolojisini kullanarak, ithal gümüş kaplama ayna deforme olmaz.Kare tasarım, yuvarlak kenarlık ve tutamak, iyi ve kullanımı kolay görünüyor.Kompakt boyutun taşınması daha kolaydır ve makyajınızı istediğiniz zaman kontrol etmeniz uygundur.Yüzey yuvarlak ve pürüzsüzdür, doku iyidir ve kayması kolay değildir.Çantanızda, çantanızda veya seçtiğiniz her yerde küçük boyutlu ve hassas, kolay saklama.Özellik : 1. Yüksek hassasiyetli ayna teknolojisini kullanarak, ithal gümüş kaplama ayna deforme olmaz. 2. Kare tasarım, yuvarlak kenarlık ve tutamak, iyi ve kullanımı kolay görünüyor. 3. Kompakt boyutun taşınması daha kolaydır ve makyajınızı istediğiniz zaman kontrol etmeniz uygundur. 4. Yüzey yuvarlak ve pürüzsüzdür, doku iyidir ve kayması kolay değildir. 5. Çantanızda, çantanızda veya seçtiğiniz her yerde küçük boyutlu ve hassas, kolay saklama.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Makyaj Mirror Material : ABS Ayna : bir tarafı düz mirror Size : Yaklaşık. 9x16 cm / 3.5 x 6.3 in Paket Listesi : 2 x makyaj aynası.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler