Düğünler, Festivaller, Partiler, Ev, Ofis, Bahçeler Vb.Için Küçük Çiçek Taze Dekoratif Çelenkli 18 Yapay Okaliptüs Çelengi.
Yeni Kız

Düğünler, Festivaller, Partiler, Ev, Ofis, Bahçeler Vb.Için Küçük Çiçek Taze Dekoratif Çelenkli 18 Yapay Okaliptüs Çelengi.

₺ 88.20

Sipariş verilebilir

【Tasarım】 Bu düzgün, tam bir ön kapı çelengi.Mülayim ön kapınızı, evinize en yakın ailenizi ve arkadaşlarınızı ağırlayan canlı, çekici bir giriş yoluna dönüştürün. 【Büyük Hediye】 Sevdikleriniz için en iyi hediye Düğün Doğum Günü Noel sevgililer günü Şükran Anneler Günü oturma odası ve yemek odası dekorasyon vb. 【Malzeme ve Boyut】 İpekten yapılmış, gerçekten dayanıklıdır.Her festivalde tekrar tekrar kullanabilirsiniz.Toplam çelenk çapı yaklaşık Boyutu : 45 cm/17.72 inç. 【Canlı Gerçekçi Kapı Çelengi Çiçek Swag】 Ön kapı dekorunuzu dönüştürmek için bu özel dekoru arıyorsanız, bu sizin için çelenk!. 【Özellikler】 Yapay çelenk,insanlara sanatsal romantik duygular veren basit,zarif ve rahat bir renk, canlı doğal formdur.Güzel parlak renklerin mükemmel bir karışımı, oda için herhangi bir girişi aydınlatacağından emin olun, herhangi bir alana yetenek getirin.Açıklama : - Kaliteli okaliptüs çelengi,çelenkin dış çapı : 45cm/17.7 inç. - Kumaş, ipek ve rattan yapılmış.çevre koruma ve zehirsiz ve . - Çelenk her mevsim kullanılabilir.solmaz, düşmez, iyi aşınma direnci.evinize canlılık katıyor. - Düğünler,festivaller,partiler,ev,ofis,bahçeler,çit süslemeleri vb.Için yaygın olarak kullanılır. - Kolay temiz ve bakım, uzun ömürlü tazelik.Boyut Grafik : Boyutu : 45x45x10 cm / 17.72x17.72x3.94 inç.Paket içeriği : 1 adet çelenk.Not : Her monitörün renk kalibrasyonu nedeniyle renk biraz farklı olabilir.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif ölçüm sapmasına izin verin.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler