Raf elektrikli ısıtma havlu askısı radyatör havlu Banyo Kavisli paslanmaz çelik havlu askısı ile Denetleyici / LED Gümüş (led)
Yeni Kız

Raf elektrikli ısıtma havlu askısı radyatör havlu Banyo Kavisli paslanmaz çelik havlu askısı ile Denetleyici / LED Gümüş (led)

₺ 2601.03

Sipariş verilebilir

Concept Tasarım konsepti - - - ZSMSJC'NİN ürün tasarımı, süslemek istediğiniz yeri daha özlü ve taze hale getirir, şimdi değiştirmek istediğiniz statükoyu değiştirmek kolaydır. Materials Üretim malzemeleri - - - Ürünlerimiz çevre dostu malzemelerden yapılmıştır.Birçok testten sonra, size profesyonel dayanıklılık sağlamak için rafa konur ve satılır. Maintenance Bakım - - - Mükemmel üretim malzemeleri ve üretim süreçleri, kirin ürünün yüzeyine yapışmasını önleyebilir ve her gün veya bir kullanım süresinden sonra bir bezle temizlenmesi yeterlidir. install Kurulumu kolay - lütfen ürünü aldıktan sonra kurulum talimatlarını okuyun veya benimle iletişime geçin ve ardından DIY kurulumunu 30 dakikadan daha kısa sürede tamamlamak için yeterli hazırlıkları yaptıktan sonra işlemi birleştirin. satisfaction %100 memnuniyet garantisi - - - Her müşteri için %100 memnuniyet ve para iade garantisi veriyoruz.Kaliteli hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler