Banyo Fırçası 1 Set Duvara Monte duş matı Banyo paspası Lif Kabağı Kapaklı (Çeşitli Renk) Banyo Havlusu (Renk: Çeşitli Renk)
Yeni Kız

Banyo Fırçası 1 Set Duvara Monte duş matı Banyo paspası Lif Kabağı Kapaklı (Çeşitli Renk) Banyo Havlusu (Renk: Çeşitli Renk)

₺ 126.90

Sipariş verilebilir

- Renk : Çeşitli Renk. - Malzeme : Lif kabağı,. - Boyutu : Yaklaşık 34.00 X18.00 X1.00 cm/ 13.36 X7.07 X0.39in. - Yüksek kaliteli malzemeler, çevre dostu, hassas ve güçlü temizleme gücü. - Ince işçilik, iyi doku, uygun asılı ve yerden tasarruf.Açıklama Herhangi bir alet kullanmadan banyo yapmayı rahatsız edici ve zaman alıcı buluyor musunuz?Daha sonra bu duvara monte banyoyu seçebilirsiniz mat.It zengin daha fazla üretmek için duş ile kullanılabilir easily.It size rahat bir deneyim sunar.Özellikler-Renk : Çeşitli Renk.- Malzeme : Lif kabağı,.- Boyutu : Yaklaşık 34.00 X18.00 X1.00 cm/ 13.36 X7.07 X0.39in.- Yüksek kaliteli malzemeler, çevre dostu, hassas ve güçlü temizleme gücü.- Ince işçilik, iyi doku, uygun asılı ve yerden tasarruf.- Gözenekleri ve çöpleri, aşırı sebum salgısını, kir kütini vb. Temizleyebilir.- Hafif, evlerde, iş gezilerinde ve diğer yerlerde kullanıma uygundur.- Vücudu temizleyebilir, keratini aktive edebilir ve yağı dengeleyebilir.1 x Set Banyo Arka Panel ile Lif Kabağı kapakherhangi bir sorunuz varsa, zaman içinde bizimle irtibata geçiniz, biz en kısa sürede sizin için çözecektir, ben mutlu bir alışveriş diliyorum, teşekkür ederim.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler