CffdoıFanh Bento kutusu, Elektrikli gıda ısıtıcı öğle yemeği kutusu, paslanmaz çelik konteyner Taşınabilir elektrikli ısıtma
Yeni Kız

CffdoıFanh Bento kutusu, Elektrikli gıda ısıtıcı öğle yemeği kutusu, paslanmaz çelik konteyner Taşınabilir elektrikli ısıtma

₺ 110.97

Sipariş verilebilir

KENDİNİZİ VE SEVDİKLERİNİZİ KORUYUN : Bento Kutumuz %100 yüksek Kaliteli Paslanmaz Çelikten imal edilmiştir Steel.It sizin ve Aileniz için güvenli bir seçenektir, aynı zamanda Çevre için de iyidir, okul, ofis, seyahat, piknik, kamp için mükemmeldir.Dayanıklı öğle yemeği kutusu kapları, sızıntıyı önlemek için güvenli bir kapak contasına sahiptir. ♦ Yüksek Kaliteli Malzeme-Dayanıklı ve çevre dostu malzemelerden yapılmış; Yemek tepsisi 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir, bu öğle yemeği kutusunun kabuğu gıda sınıfı PP plastikten, toksik olmayan, güvenli ve sağlıklıdır. Car Araba için elektrikli ısıtma Öğle Yemeği Kutusu-Bu elektronik öğle yemeği kutusu, nemi korumak ve lezzeti arttırmak için yemeğinizi eşit şekilde ısıtabilir; Her zaman her yerde sıcak ve lezzetli bir yemek yiyebilirsiniz(yaz aylarında ısıtmak için 20-25 dakika ve kışın 40-45 dakika). ✔ Ayrı Tasarım-Pirinç ve sebzeleri ayıran 3 parçalı ayrı tasarıma sahip iç yemek tepsisi kokmaz; ayrılması ve temizlenmesi kolaydır.Tek kullanımlık poşetleri ve kapları atmayı bırakın.Bu BPA içermeyen, tekrar kullanılabilir öğle yemeği kutusu tepsileri ayrı bölmeler içerir, gıda güvenlidir, herhangi bir 12v sokete takılabilir.Note Not : - Lütfen ısıtmadan önce egzoz kapağını açın.- Beslenme çantasını suya koymayın.- Mikrodalga fırında, dezenfeksiyon kabininde, buzdolabında kullanmayın.1. paketin içindekiler : - 1x Elektrikli Isıtma Öğle yemeği Kutusu - 1x Paslanmaz Çelik yemek kutusu - 1 x Kaşık - Çatal 1x - ürünü aldıktan sonra sayfada ürünler hakkında herhangi bir sorunuz veya sorularınız 1x Güç kablosu 1x Manualİf, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin ve size e-posta 24 saat içinde cevap vereceğiz.Şimdi harekete geçin, arabanıza bırakın ve sonra evinize doğru yola çıkın.

Mülkleri için

- Material:
Made of food grade PP material and stainless steel
- Product Size:
24*17*10cm
- Capacity:
820ml
- Color:
Blue, Orange
-High temperature resistant environmental materials. It is made of food grade PP material and 304 stainless steel, they are totally environmentally friendly and nontoxic. :
- Sealed outer container to retain heat and keep foods fresh, built-in utensils tray, and two handles to make it easy to carry the box. In this way, lunch is much more healthy. :
- Ideal gift for outdoor camping, picnic, good for cold winter food warmer. With this Electric Heating Lunch Box, Parents can take meal to office, and kids can enjoy delicious food in school. :
- Just plug in an outlet and warm up your food right at your desk. Switch on the power,the power indicator lights on indicating that the lunch box began to heat up; It can plug into any 12v socket. :
♦Note:
- Please open the exhaust cover before heating. :
- Do not place the lunch box in water. :
- Do not to use in microwave oven, disinfection cabinet, refrigerator. :
♦Package Includes:
- 1x Electric Heating Lunch Box :
- 1x Stainless steel food box :
- 1x Spoon :
- 1x Fork :
- 1x Power cable :
- 1x Manual :
If you have any concerns about the products on the page or have any questions after receiving the product, please feel free to contact us and we will respond to your email within 24 hours. :
Action now, let it in your cart and then on the way to your home. :

Kategorideki ürünler