Eujgoov Dijital Kalınlık Ölçer 0~1in Ölçüm Aralığı 0.001 in Ölçüm Doğruluğu Ölçmek için Kullanılan Bez Plastik Metal Vb.
Yeni Kız

Eujgoov Dijital Kalınlık Ölçer 0~1in Ölçüm Aralığı 0.001 in Ölçüm Doğruluğu Ölçmek için Kullanılan Bez Plastik Metal Vb.

₺ 78.57

Sipariş verilebilir

ÖLÇÜ MALZEMELERİ-Kumaş, plastik vb.Ölçmek için kullanılabilir. ve düz malzemeler gibi kesin değerleri ölçmek için de kullanılabilir.Kullanımı KOLAY-Kullanımı kolay, doğru okuma ile dijital ekran, küçük boyutu ama iyi performans.SAF METAL CETVEL-Saf metal cetvel gövdesi, kadran darbeye dayanıklı raf tekerleği tasarımı ile alüminyum alaşımlı malzeme benimser.RAHAT TUTAMAK-başparmağa basıldıktan sonra, verimli dolaşım, rahat tutamak ve daha rahat el ile ölçülebilir.BÜYÜK EKRAN VERİ-Büyük ekran veri doğrudan okuma, ekran daha net ve değeri okumak için uygundur.Özellik : 1. Kumaş, plastik vb.Ölçmek için kullanılabilir. ve düz malzemeler gibi kesin değerleri ölçmek için de kullanılabilir. 2. Kullanımı kolay, doğru okuma ile dijital ekran, küçük boyutu ama iyi performans. 3. Saf metal cetvel gövdesi, kadran darbeye dayanıklı raf tekerleği tasarımı ile alüminyum alaşımlı malzeme benimser. 4. Başparmağa basıldıktan sonra, verimli dolaşım, rahat tutamak ve daha rahat el ile ölçülebilir. 5. Büyük ekran veri doğrudan okuma, ekran daha net ve değeri okumak için uygundur.Şartname : Öğe Türü : kalınlık ölçer Malzeme : Alüminyum alaşım, soğuk haddelenmiş çelik Kullanım Alanları : Kumaş, plastik, metal vb.Ölçmek için kullanılır.Ölçüm Aralığı : 0 ~ 1in Ölçüm Doğruluğu : 0.001 in Pil : 1 x CR2032 (kendi kendine sağlanan) Paket listesi : 1 x kalınlık ölçer 1 x saklama kutusu.

Mülkleri için

Item Type:
Thickness Gauge
Material:
Aluminum alloy, cold rolled steel
Uses:
Used to measure cloth, plastic, metal, etc.
Measuring Range:
0~1in
Measurement Accuracy:
0.001in
Battery:
1 x CR2032 (self-provided)
Package List:
1 x Thickness Gauge :
1 x Storage Box :

Kategorideki ürünler