Çıkarılabilir Gül Raf Çekmece Astar Kendinden Yapışkanlı Vinil Yapışkan kağıt Çiçek Duvar Kağıdı Dolapları Dresser Astar 17.
Yeni Kız

Çıkarılabilir Gül Raf Çekmece Astar Kendinden Yapışkanlı Vinil Yapışkan kağıt Çiçek Duvar Kağıdı Dolapları Dresser Astar 17.

₺ 34.17

Sipariş verilebilir

Kendinden Yapışkanlı Vinil Raf Astarı. 【Çıkarılabilir, Su Geçirmez, Yüzeylere zarar vermez】 Bu dekoratif çiçek temas kağıdının uygulanması kolaydır ve raf astarı olarak ve mobilya vurgulu duvar yüzeylerinde yeni yüzeyler ve efektler oluşturmak için harika çalışır. 【Kullanımı Kolay】 Herhangi bir pürüzsüz, düz yüzeye yapışır - DIY projeleri için mükemmel Kiralama veya ev dekorasyonu için idealdir.dokulu duvarlara uygulanmamalıdır-sadece pürüzsüz, temiz, kuru, boyalı yüzey. 【Desen】 Bu gül çiçek temas kağıdı duvar kağıdı rulosu, banyo, mutfak, dolap, çamaşır odası, okul projeleri, atölyeler, ofis, el sanatları projeleri ve mobilyalarda çoklu kullanımlara sahiptir. 【Boyut】 Bu çiçek temas kağıdının rulosu 17,7 x 117 inç boyutundadır, lütfen renk farkını önlemek için bir kerede yeterli rulo satın alın .( duvar kağıdı farklı toplu renk farkı olabilir gibi). 【%100 İade Garantisi】 herhangi bir sorunuz için lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin, satın alma fiyatınızı hemen iade edeceğiz - soru sorulmayacaktır.Çiçek Dolapları Raf Liner Kağıt Özellikleri : 1. Çevre dostu ve su geçirmez. 2. Kağıt desteğinden kesilmesi ve soyulması kolaydır. 4. Herhangi bir düz yüzeye monte edilebilir. 5.dayanıklı ,aksan duvar kağıdı olarak çalıştı , gereksiz çizik ve spills Specifications gelen raf Koruyun : 17 1 Rulo Çiçekli duvar Kağıdı , Boyutu Dahil Desen : Vintage Çiçek Yaprak Malzeme : Vinyl Thickness 0.15 mm Paket : olabilir.7x117 İnches Suitable Yüzey : Temiz duvar, pürüzsüz cam yüzey, metal yüzey, demir yüzey, seramik surfaceetc.Not : Lütfen tozlu duvara, çimentoya, pürüzlü ahşap yüzeye yapıştırmayın.Farklı duvar kağıdı partileri renk farkına sahip olabilir, bu nedenle lütfen bir seferde yeterli rulo satın almak için boyutu hesaplayın .Müşteri Hizmetleri : bizim ürün veya hizmet ile memnun değilseniz.Lütfen önce hesap üzerinden e-posta göndererek bize bildirin.Sorununuzu en kısa sürede çözeceğiz.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler