01 02 015 Bebek Kruvaze Bezi, Bebek Bezi Bezi Nefes Ayarlanabilir Cilt Dostu Makinede Yıkanabilir Pamuk Kapalı Açık Giyim için(Araba)
Yeni Kız

01 02 015 Bebek Kruvaze Bezi, Bebek Bezi Bezi Nefes Ayarlanabilir Cilt Dostu Makinede Yıkanabilir Pamuk Kapalı Açık Giyim için(Araba)

₺ 72.30

Sipariş verilebilir

Para Tasarrufu : Bez çocuk bezleri çocuk bezlerinden daha ucuzdur ve atıkları azaltır.Yeniden kullanılabilir, bebeğinizin cildi ve çevre için iyi.Sızıntıyı Önleyin : Su geçirmez, sızıntıyı önlemek için bacağın etrafına rahat bir elastik bant takılıyken, giysileri veya çarşafları kirletmekten endişelenmeyin.Kruvaze : Çift sıra çıtçıt tasarımı, bebek bezi üzerindeki farklı düğme sıralarını yakalayarak istediğiniz boyuta ayarlayabilirsiniz.0-2 yaş arası bebek için uygundur.Bebek Cilt Dostu : Makinede yıkanabilir ve yıkandığında daha emici hale gelir.Mikrofiber ekler (dahil değildir) bebeğinizin cildini kuru tutabilen ve döküntüleri azaltabilen yüksek yumuşaklık ve rahatlığa sahiptir.Kaliteli Malzeme : Yüksek kaliteli pamuklu malzemeden yapılmış, nefes alabilen ve bebeğin hassas cildine rahat, inanılmaz bir kullanım deneyimi sağlar.Özellik : 1. Çift sıra çıtçıt tasarımı, bebek bezi üzerindeki farklı düğme sıralarını yakalayarak istediğiniz boyuta ayarlayabilirsiniz.0-2 yaş arası bebek için uygundur.2. Bez çocuk bezleri çocuk bezlerinden daha ucuzdur ve atıkları azaltır.Yeniden kullanılabilir, bebeğinizin cildi ve çevre için iyi.3. Yüksek kaliteli pamuklu malzemeden yapılmış, nefes alabilen ve bebeğin hassas cildine rahat, inanılmaz bir kullanım deneyimi sağlar.4. Su geçirmez, sızıntıyı önlemek için bacağın etrafına rahat bir elastik bant takılıyken, giysileri veya çarşafları kirletmekten endişe duymazsınız.5. Makinede yıkanabilir ve yıkandığında daha emici hale gelir.Mikrofiber ekler (dahil değildir) bebeğinizin cildini kuru tutabilen ve döküntüleri azaltabilen yüksek yumuşaklık ve rahatlığa sahiptir.Şartname : Öğe Türü : Bebek bezi bezi Malzeme : Pamuk Paket listesi : 1 x Bebek bezi bezi.

Mülkleri için

Item Type:
Baby Cloth Diapers
Material:
Cotton 
  :
Package List:
1 x Baby Cloth Diapers :

Kategorideki ürünler