PSDGHE köpek kase pet yüzen kase kedi köpek ıçme suyu Artefakt Olmayan ıslak Ağız kedi Kase pet otomatik Waterer
Yeni Kız

PSDGHE köpek kase pet yüzen kase kedi köpek ıçme suyu Artefakt Olmayan ıslak Ağız kedi Kase pet otomatik Waterer

₺ 35.70

Sipariş verilebilir

Aşırı Büyük Kapasite : 23*23*8 cm boyutlarında olan kase, köpeklerin bütün gün içmesi için yeterli olan oldukça büyük ve pratik bir kapasiteye sahiptir.Sıçramaya dayanıklı Su Haznesi : Su geçirmez kenar şeridi ve yüzer disk çift tasarımı, suyun taşmasını etkili bir şekilde önleyebilir, zemini her zaman kuru ve düzenli tutar.Yavaş Su Besleyici : Otomatik olarak ayarlanabilen yüzer disk tasarımı, evcil hayvanınızın içme hızını yavaşlatır.Evcil hayvanınızın dili yüzen diske dokunduğunda, batar ve su dalgalanır.Islak Ağzı Önleyin : Yüzen disk suyu kolayca kontrol edebilir ve daha sonra geniş su alanlarının evcil hayvanın ağız kıllarını ıslatmasını önleyebilir.Evcil hayvanınızın saçını kuru ve renkli tutun.Suyu Temiz Tutun : Ayrılabilir 2 parçalı disk kaynaklı tasarım, su kalitesini etkilemek için toz, kir ve evcil hayvan tüylerinin suya düşmesini önlemeye yardımcı olur.Bütün gün evcil hayvanlarınız için temiz su sağlayın.Malzeme kalitesi : yeni çevre dostu PP malzeme Özellikleri : 23*23*8 cm Renk : mavi/pembe/yeşil Ürün tanıtımı : Bu ürün, güvenli ve toksik olmayan yüksek kaliteli polipropilenden yapılmıştır.Mükemmel işçilik, güzel renkler, ekonomik ve pratik Ürün malzemesi : PP (PP toksik olmayan ve güvenli bir plastiktir ve genel gıdalardaki ambalaj poşetleri ondan yapılır Not : Ürünün boyutu yatay olarak yerleştirildiğinde manuel olarak ölçülür.Yaklaşık 0,5 cm'lik bir hata olabilir.Lütfen dikkat edin ve satın aldığınızda bu faktörü göz önünde bulundurun!Tüm ürün resimleri ayni alınır.Nedeniyle aydınlatma ve ekran farkı, gerçek ürün ile renk farkı olabilir.Bu tür bir sorun bir ürün kalitesi sorunu değildir.Nihai renk gerçek ürüne tabidir.

Mülkleri için

23*23*8cm :
Color:
blue/pink/green
Product introduction:
This product is made of high-quality polypropylene, safe and non-toxic. Exquisite workmanship, beautiful colors, economical and practical
Product material:
PP (PP is a non-toxic and safe plastic, and the packaging bags on general food are made of it
Note:
The size of the product is measured manually when placed horizontally. There may be an error of about 0.5cm. Please pay attention and consider this factor when you buy it!
All product pictures are taken in kind. Due to the difference in lighting and display, there may be color difference with the actual product. This kind of problem is not a product quality problem. The final color is subject to the actual product. :

Kategorideki ürünler