Paspas ve Süpürge Tutucu Raf Duvara Monte Araçları Depolama Organizatör Ev Kullanımı için Banyo Çamaşır Odası Dolap Bahçe (B)
Yeni Kız

Paspas ve Süpürge Tutucu Raf Duvara Monte Araçları Depolama Organizatör Ev Kullanımı için Banyo Çamaşır Odası Dolap Bahçe (B)

₺ 119.97

Sipariş verilebilir

Marka yeni ve yüksek kaliteli duvara monte paspas ve süpürge raf raflar ile depolama için ev eşyaları düzenli.Marka yeni ve yüksek kaliteli duvara monte paspas ve süpürge raf raflar ile depolama için ev eşyaları düzenli.Marka yeni ve yüksek kaliteli duvara monte paspas ve süpürge raf raflar ile depolama için ev eşyaları düzenli.Marka yeni ve yüksek kaliteli duvara monte paspas ve süpürge raf raflar ile depolama için ev eşyaları düzenli.Paspas veya süpürge tutamağını sürtünme tutamaklarıyla kaldırarak, her tutamağın kalınlığına otomatik olarak ayarlayın ve güvenli bir şekilde kavrayın.Sürtünme kavrama ile kolu düzeltmek için kullanılabilir maksimum çapı 33mm. prim alüminyum kancalar ve ABS sapları için güçlü güç ve uzun dayanıklılık.Duvara monte kurulum, montajı ve kullanımı kolay öğeleri tutmak için.Büyük depolama fonksiyonu ile kompakt boyutlu gövde.Açıklama : Duvara monte edilmiş paspas ve süpürge rafımız, evinizi temiz tutmanıza ve ev eşyalarınızı çok tasarruf etmenize yardımcı olur time.It uzun servis süresi ile kullanımı kolaydır.Özellikler : Durum : %100 % Yepyeni Malzeme : Alüminyum, ABS Renk : Resim Gösterildiği Gibi Tipi : 3 Pozisyon 4 Kanca, 4 Pozisyon 5 Kanca(isteğe bağlı) 3 Pozisyon 4 Kanca Boyutu : Yaklaşık. 39.3 * 4.9 * 4.4 cm / 15.47 * 1.92 * 1.73 4 pozisyonda 5 Kanca Boyutu : Yaklaşık. 51 * 5 * 4.4 cm / 20.07 * 1.96 * 1.73 paket Ağırlığı : Yaklaşık. 263~340g Paket İçeriği : 1 * duvara Monte Paspas Süpürge Raf Aksesuarları ile Notlar : 1. Manuel ölçüm nedeniyle 0~1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler