Qıılu Araba Ayna Göstergesi Lens, Dış Dikiz Kapı Kanat Ayna Göstergesi Lens Temizle Fit Ford Transit ıçin MK8 2014 + (Sol Taraf)
Yeni Kız

Qıılu Araba Ayna Göstergesi Lens, Dış Dikiz Kapı Kanat Ayna Göstergesi Lens Temizle Fit Ford Transit ıçin MK8 2014 + (Sol Taraf)

₺ 39.57

Sipariş verilebilir

Uygulanabilir Modeller - - - Harika şeffaf lens değiştirme Ford Transit MK8 2014 + için uyar. 100 % yepyeni, lütfen satın aldığınızdan emin olun.Üstün Kalite - - - Kaliteli ABS malzemeden yapılmış, lens yüksek sertlik ve dayanıklılığa sahiptir.Mükemmel İşçilik - - - Profesyonel üretim, yüksek hassasiyet ve iyi güvenilirlik.Hassas üretim ve kesme işlemleri yüksek derecede uyum sağlar.Kolay Kurulum - - - Kolay ve basit kurulum, hiçbir değişiklik gereklidir.Orijinal standart, eski veya kırık için doğrudan değiştirme one.As profesyonel bir satıcı, yüksek kaliteli ürünler ve saygılı hizmetler sunuyoruz.Her ürün güvenilir kaliteyi sağlamak için sıkı denetimden geçmelidir.Ürünlerimizi satın almak için emin lütfen, keyifli bir alışveriş deneyimi var umuyoruz.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Kapı Kanat Ayna Göstergesi Lens Malzeme : ABS Renk : Şeffaf Isteğe Bağlı Tipi : Sol Yan, Sağ Yan Fitment : Fit Ford Transit için MK8 2014+ Paket Listesi : 1 x Kapı Kanat Ayna Göstergesi Lens Not : 1. Sadece dönüş sinyali konut, hiçbir ampuller dahil! 2. Lütfen satın almadan önce modelinizin eşleştiğinden emin olun.

Mülkleri için

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Wing Mirror Indicator Lens
Material:
ABS
Color:
Clear
Optional Type:
Left Side, Right Side
Fitment:
Fit for Ford Transit MK8 2014+
Package List:
1 x Door Wing Mirror Indicator Lens :
Note:
1. Just the turn signal housing, no bulbs included! :
2. Pease make sure your model matches before buying. :

Kategorideki ürünler