Bamjour Öğle Bento Kutusu, 1150 ml Mühürlü Kauçuk Yüzükler Gıda Koruma Kutusu, taşınabilir Sızdırmazlık Öğle Yemeği Kutusu
Yeni Kız

Bamjour Öğle Bento Kutusu, 1150 ml Mühürlü Kauçuk Yüzükler Gıda Koruma Kutusu, taşınabilir Sızdırmazlık Öğle Yemeği Kutusu

₺ 35.07

Sipariş verilebilir

Mühürlü gıda saklama kutusu, kapakta bir düğmeye basarak açılabilen bir düğme ile.Yuvarlatılmış köşe kapak kapağı, her iki tarafta güçlü tokalar, yerleşik sızdırmazlık kauçuk halkaları, tazeliği ve kokuyu engeller.Entegre tasarım, ayırma yok, yiyecek, meyve ve sebzelerin uygun şekilde depolanması ve daha uygun temizlik.Sıcaklık aralığı 20100, buzdolabı veya mikrodalga ısıtmada kullanılabilir.Lütfen ısıtırken kutu kapağını çıkarın.Üst kısımdaki oluk tasarımı, üst üste istiflenebilir, bu da depolama alanından makul, düzenli ve düzenli bir şekilde faydalanabilir.Şartname : Öğe Türü : Gıda saklama Kutusu Malzeme : PP+PC Turuncu renk Kapasite : 1150ml Özellikler : Soğuk ve sıcak için uygundur, kapağı açmak, sızdırmaz hale getirmek ve taze tutmak için basın Sıcaklık Aralığı : -20-100 Ağırlık : Yaklaşık. 242g / 8.5 oz Ürün Boyutu : Yaklaşık. 20x13x7cm / 7.9x5.1x2.8in Amaç ve Kullanım Ortamı : Mikrodalga ısıtma kullanıldığında kapağı açın; her türlü kuru ürünü, pişmiş yiyecekleri vb. Tutmak için kullanılabilir.; bu ürün geniş bir kullanım alanına sahiptir ve mutfağın ve evin günlük ortamı için uygundur.Paket listesi : 1 x gıda saklama kutusu Not : 1. Izin lütfen 01 inç hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın. 3. Erime ve deformasyonu önlemek için yangın kaynağına yaklaşmayın. 4. Lütfen ilk kez temizleyin, lütfen temizlemek için yumuşak bir bez ve nötr deterjan kullanın. 5. Isıtırken, lütfen kutunun kapağını çıkarın, kapak ısıtılamaz. 6. Ürüne zarar vermemek için ağır düşmeyin veya yüksek bir yerden düşmeyin.

Mülkleri için

Item Type:
Food Storage Box
Material:
PP+PC
Color:
Orange
Capacity:
1150ml
Features:
Suitable for cold and hot, press to open the lid, sealing and keep freshing
Temperature Range:
-20-100
Weight:
Approx. 242g / 8.5oz
Product Size:
Approx. 20x13x7cm / 7.9x5.1x2.8in
Purpose and Use Environment:
Open the lid when microwave heating is used; it can be used to hold all kinds of dry goods, cooked food, etc.; this product has a wide range of uses and is suitable for the daily environment of the kitchen and home.
Package List:
1 x Food Storage Box :
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Do not approach the fire source to avoid melting and deformation. :
4. Please clean it for the first time, please use a soft cloth and neutral detergent to clean it. :
5. When heating, please remove the lid of the box, the lid cannot be heated. :
6. Don't fall heavily or fall from a high place to avoid damage to the product. :

Kategorideki ürünler