ELAUK egzersiz tekerlekleri Kablosuz Kontrol Bisiklet Eğitmeni Bisiklet Silindirleri Standı Spor Spor Egzersiz Araçları AB
Yeni Kız

ELAUK egzersiz tekerlekleri Kablosuz Kontrol Bisiklet Eğitmeni Bisiklet Silindirleri Standı Spor Spor Egzersiz Araçları AB

₺ 76.41

Sipariş verilebilir

Malzeme.Çelik demir + Plastik.Maks.Üstlenme. 150 KG.Daha iyi Abs tonlaması için çubuğu tek başına veya AB silindiri ile aynı anda kullanabilirsiniz, çünkü çubuk vücudunuza mükemmel destek verebilir.Makaralı tekerlekler taşınabilir boyuttadır-eviniz, ofisiniz, spor salonunuz veya dış mekanlarınız olsun, egzersiz yapmak için her yere götürmenizi sağlayan kompakt bir tasarımözelleştirme : Material Steel ıron + Plastic Max.Bearing150 KGSuitable Tekerlek Size24-29 " Size54.5x46.5x41 cm/21.5x18.3x16.1colorblack paket included1 x Bisiklet eğitim platformu uyarı : - hafif boyut farkı izin lütfen nedeniyle manuel ölçüm.- Resimler genellikle ayrıntıları göstermek için büyütüldüğü için lütfen listedeki gerçek boyutları göz önünde bulundurun.- Farklı üretim partileri nedeniyle, ürün detayları biraz farklı olabilir.Farkı önemsiyorsanız, lütfen dikkatlice satın alın.- Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Anlayışınız için teşekkürler.Absinizi çalıştırmak, yağınızı yakmak ve ötesinde, bu çok yönlü egzersiz tekerleği aileniz ve arkadaşlarınız için ideal bir hediye seçmek söz konusu olduğunda rekabet etmez.

Mülkleri için

Material :
Steel iron + Plastic :
Max.Bearing :
Suitable Wheel Size :
24-29 :
54.5x46.5x41cm/21.5x18.3x16.1in :
 Package included :
1 x Bike training platform :
 Notice:
- Please allow slight dimension difference due to manual measurement. :
- Please consider the actual sizes in the listing as the pictures are generally enlarged to show detail. :
- Due to different producing batches, product details might be a little different. If you minding the difference, please buy it carefully. :
- Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Thanks for your understanding. :
Working your abs, burning your fat and beyond, this versatile exercise wheel is of no contest when it comes to selecting an ideal gift for your family and friends :

Kategorideki ürünler