Mozaik Lamba-Mozaik Fenerli El Yapımı Türk Mozaik Masa Lambası, Bronz Taban, Oda Dekorasyonu için Benzersiz Masa Lambası (Mavi)
Yeni Kız

Mozaik Lamba-Mozaik Fenerli El Yapımı Türk Mozaik Masa Lambası, Bronz Taban, Oda Dekorasyonu için Benzersiz Masa Lambası (Mavi)

₺ 89.97

Sipariş verilebilir

●YÜKSEK KALİTE VE dayanıklı : Türk lambamız kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir.Tamamen yenidirler, kişisel olarak kontrol edilirler ve kaliteden ödün vermezler.Nesiller boyu sürecek şekilde tasarlanmış yüksek kaliteli metal ve ekstra ince kesilmiş renkli camdan yapılmıştır.Cam boyunca renkli vitray ve solmaz. ●BENZERSİZ tasarım : Türk mozaik lambası, hassas kesim parçalarından yararlanarak benzersiz bir şekilde üretilmiştir, benzersiz bir lamba gölgesi üzerinde özel bir lamba deseni üretmek için dikkatlice bir araya getirilmiş kesilmiş cam parçası içerir. ●ODAYA HARİKA BİR EK : El yapımı masa lambamız size mükemmel bir ortam getiriyor. room.It şık ve herhangi birine uyar décor.It ruh hali veya vurgu aydınlatması için mükemmeldir. ●%100 EL yapımı : Masa lambaları, romantik entrikanın sıcak bir ambiyansını yaratmak ve odanızı, pubınızı veya kahve evinizi dekore etmek için Türk tarzı deneyimli zanaatkarlar tarafından benzersiz bir şekilde el yapımıdır. ●MAKSİMUM MEMNUNİYET : El yapımı lamba elektrik teli ve E14 aydınlatma ampulü ile birlikte gelir.Profesyonel müşteri hizmetleri ile birleştiğinde yüksek kalitede Türk mozaik masa lambaları sunarak, çeşitli müşterilerin gereksinimlerini karşılayabilmekte ve sürekli olarak önce kalite, önce dürüstlük ve önce hizmet politikasına bağlı kalmaktayız.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler