GZBABY Bezi Çanta Su Geçirmez Çok Fonksiyonlu Seyahat Sırt Çantası Büyük Kapasiteli Bez Torba, Yenidoğan Hediye Anne için(Siyah)
Yeni Kız

GZBABY Bezi Çanta Su Geçirmez Çok Fonksiyonlu Seyahat Sırt Çantası Büyük Kapasiteli Bez Torba, Yenidoğan Hediye Anne için(Siyah)

₺ 110.97

Sipariş verilebilir

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!. %100 Naylon. 【Büyük Kapasite】 Siyah bebek bezi sırt çantası yeterince büyük, boyut : 15.6*7.1*11 inch.It bebeğinizin ortak ihtiyaçlarını karşılayabilir, bebeğinizi dışarı çıkardığınızda eşyalarınızı kolayca düzenleyebilirsiniz.Aksesuarlar 2 bebek arabası tokası ile donatılmıştır. 7. çok fonksiyonlu bir Özelliği saklamak için 15 cepler ve bölmeler,2 yalıtım çanta dahil olmak üzere,ıslak giysiler için 1. hava geçirmez bölme,1 ıslak mendil dağıtım çantası,3 güvenli çanta değerli,1 Ana alanı alanı ve diğer sık kullanılan işlev paketleri,sık kullanılan fonksiyonların çoğu var. 【Yüksek Kaliteli Kumaş】 Yüksek yoğunluklu yüksek kaliteli kompozit kumaş malzemeden yapılmış,hafif ve dayanıklı, su geçirmez ve temizlenmesi kolaydır. 【Rahat ve kullanımı kolay】 Üst açıklığın ve arka fermuarlı pencerenin tasarımı, eşyaların takılmasını ve çıkarılmasını kolaylaştırır.Yumuşak omuz askısı, çantanın tutamağını almayı kolaylaştırır.Bebek arabasına kolay bağlantı için toka ile donatılmıştır.Dokulara kolay erişim için yan tarafta bir doku cebi. 【Fashion ve Practical】 The tarzı bu çanta şık ve renk olduğunu unisex.It anne,baba,erkek ve kız için iyi bir seçimdir.Bu çanta yaygın bir eğlence sırt çantası,seyahat sırt çantası,okul çantası,çanta ve aynı zamanda yeni doğan bebek ile ebeveynler için ideal bir hediye olarak kullanılır.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler