Bonarty DIY Mandalı Kanca Kiti Halı Yapımı El Sanatları Çocuklar / Yetişkinler için 17 inç X 17 inç Tavşan ve Kedi (2-Packs)
Yeni Kız

Bonarty DIY Mandalı Kanca Kiti Halı Yapımı El Sanatları Çocuklar / Yetişkinler için 17 inç X 17 inç Tavşan ve Kedi (2-Packs)

₺ 173.70

Sipariş verilebilir

Mandal Kanca Kitleri yeni başlayanlar ve el sanatları severler için uygundur.Kırmızı 10×10 ızgara çizgili boş işlemeli kumaş, karşılık gelen rengi hesaplamayı kolaylaştırır.Tatlı Not : Bu ürün sadece bir yastık kılıfı, dolgu içermez.Bitmiş ürün ev ekranı ve ev dekorasyonu için kullanılabilir; ayrıca DIY yastıklar vb.Için kullanılır.Ayrıca harika bir aile projesidir, çocuklarınızla el sanatlarının tadını çıkarın.Açıklama : - Yeni başlayanlar ve el sanatları severler için uygun mandal kanca kitleri. - Ayrıca harika bir aile projesi, çocuklarınızla el sanatlarının tadını çıkarın. - Bitmiş ürün ev ekran ve ev dekorasyon için kullanılabilir; Ayrıca DIY yastıklar, vb için kullanılır. - Kırmızı 10×10 ızgara çizgili boş işlemeli kumaş, karşılık gelen rengi hesaplamayı kolaylaştırır. - Tatlı Not : Bu ürün sadece bir yastık kılıfı, dolgu içermez.Şartname : - Malzeme : Akrilik + Kumaş-Bitmiş Ürün Boyutu : Yaklaşık. 43 x 43cm / 16.93 x 16.93 inç - Desen : Yavru kedi, Tavşan Paket İçeriği : 2 Set Mandal Kancası Kitİncludes : önceden kesilmiş halı ipliği, renk kartı, işlemeli kumaş, mandal kancası, renkli çizimler.Not : Bu ürün yarı mamul bir üründür, kendiniz yapmanız gerekir.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle küçük bir boyut hatasına izin verin.Aydınlatma efektleri ve monitörlerin parlaklık/kontrast ayarları vb.Nedeniyle, öğelerin renginin resimlerden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler