XJZHANG Silikon El Kadın Görüntüler Modeli Manken Takı Yüzük Eldiven Bilezik Bileklik Kroki Tırnak Ekran Güzel Eller Manken
Yeni Kız

XJZHANG Silikon El Kadın Görüntüler Modeli Manken Takı Yüzük Eldiven Bilezik Bileklik Kroki Tırnak Ekran Güzel Eller Manken

₺ 627.72

Sipariş verilebilir

★ EL MODELİ : Bu sahte el, yetişkin kadın ellerinin oranıyla aynı şekilde yapılır. size.It son derece gerçekçi görünüyor ve doku açıkça görülebilir. ★ MALZEME : Yüksek kaliteli toksik olmayan yumuşak silika jel malzemeden üretilmiştir ve gerçek insan gibi görünür, sizi korkutabilecek kadar gerçek, toksik ve kokusuz, ilgili tüm güvenlik standartlarını karşılar. ★ BÜKÜLEBİLİR : Parmaklar serbestçe bükülebilir, iskelet desteğine sahiptirler.Gerçeklik ters kalıp, gerçek modelin cilt dokusu detayları ile jöle gibi dokunun. ★ KOLAY TEMİZLENİR : Koyu renkli aksesuarlar giymekten kaçının veya dergiler gibi mürekkep malzemeleriyle kolayca solun veya bir araya getirin, aksi takdirde kirlenebilir ve temizlenmesi zor olabilir; Ayrıca malzemenin yaşlanmasına neden olabilecek doğrudan güneş ışığından kaçının. ★ KULLANIM : aksesuarları, halkaları ve çivileri görüntülemek veya fotoğraflamak için kullanılabilir.Ekran için uygun, tıbbi çizimler, tasarım, film ve televizyon sahne, tırnak egzersizleri ve courses.It bir sanat eseri olarak da kullanılabilir ve koleksiyoncular için en iyi seçimdir.Gerçekçi Kadın Silikon Yumuşak El Manken Sahte El Modeli Ekran Yüzük Takı El Öğretim Boyama Tırnak Tarzı Modeli Özelliği : ★ Bu sahte el yetişkin oranı tarafından yapılır eller aynı size.It son derece gerçekçi görünüyor ve doku açıkça görülebilir. ★ Eldiven, bilezik, mücevher, saat, yüzük ve diğer mağaza perakende teşhirlerinin yanı sıra ev organizasyonu için. ★ Silikon malzemeden yapılmış, yüksek elastikiyet, süper esnek, yüksek esneklik ile donatılmıştır.Güvenli ve toksik olmayan, çevre koruma, mükemmel renklendirme ve yumuşak dokunuşla. Oo yeniden kullanım için uygun ve kolayca opration.Parmaklar serbestçe bükülebilir.Renk : Buğday rengi. ★ Ayrıca sahne elleri sahne, cadılar bayramı dekorları, fantezi dövme dükkanı dekorasyonu, ilgi çekici fotoğraf çekimi vb.Olarak da kullanılabilir.Şartname : El Uzunluğu : Yaklaşık. 31 cm El Genişliği : Yaklaşık. 6.5 cm Malzeme : Silikon Notlar : 1. Koyu renkli aksesuarlar giymekten kaçının veya dergiler gibi mürekkep malzemeleriyle kolayca solun veya bir araya getirin, aksi takdirde kirlenebilir ve temizlenmesi zor olabilir; Ayrıca doğrudan güneş ışığından ve malzemenin yaşlanmasına neden olabilecek yüksek güçlü ışığa/lambaya yakın olmaktan kaçının. 2. Ürünün kirlenmesi durumunda, deterjan veya duş jeli ile temizleyin ve suyla durulayın; Ürün kuruduktan sonra, ürüne bakmak ve iyi bir dokunuş hissi yaratmak için cilt yüzeyine eşit olarak bir miktar talk gücü uygulayın. 3. Manuel ölçüm için küçük bir hata olacaktır.Paket şunlardır : Tek el Manken veya bir çift el manken (Takı dahil değildir resimde).

Mülkleri için

Hand Length:
Approx. 31 cm
Hand Width:
Approx. 6.5 cm
Material:
Silicone
Notes:
1. Avoid wearing accessories of dark color or easily fade or put together with ink materials such as magazines, or otherwise it can be contaminated and hard to clean; Also avoid direct sunshine and close to high power light/lamp which can result in aging of material. :
2. In the case that the item get dirty, clean it with detergent or shower gel and rinse it in water; after the item dried apply some talcum power evenly on the skin surface in order to care the item and generate a good touch feeling. :
3. There will be little error for hand measurement. :
Package include:
Single hand Mannequin or a pair hand mannequin :
(Jewelry in the picture are not included) :

Kategorideki ürünler