UTLJPW akıllı saatler Erkekler için, 1.69 HD Dokunmatik Ekran Spor Izci Smartwatch Spor Saatler Uyku IP68 Su Geçirmez Pedometre
Yeni Kız

UTLJPW akıllı saatler Erkekler için, 1.69 HD Dokunmatik Ekran Spor Izci Smartwatch Spor Saatler Uyku IP68 Su Geçirmez Pedometre

₺ 258.75

Sipariş verilebilir

Akıllı bildirim fonksiyonu : Akıllı hatırlatma fonksiyonu ile, telefonunuzu kontrol etmek için zamanınız olmasa bile, önemli bilgileri asla kaçırmayacaksınız.Gelen aramaları, mesajları, sosyal medyayı ve takvim randevu bilgilerini saat ekranından alabilirsiniz.IP68 su geçirmez ve dayanıklı pil : Ellerinizi yıkarken, yüzerken, sığ veya yüzme havuzlarında yüzerken ve soğukta yüzerken bir spor saati takabilirsiniz water.It tam şarj olduktan sonra 30 güne kadar uzun ömürlü bir pil ömrü elde edebilir.Uyku durumunu otomatik olarak algıla : uyku süresi, uyku kalitesi ve fiziksel iyileşme ve iyi uyku alışkanlıkları geliştirmenize yardımcı olmak için uyku eğiliminize göre ilgili önerilerde bulunun. 24 spor modu, paylaşılan GPS : Bu spor saatinin 24 spor modu vardır, ayrıca adımlar, kalori, mesafe gibi aktivitelerinizi izleyebilir ve daha bilimsel bir şekilde antrenman yapmanızı sağlar.Yüksek çözünürlüklü ekran güneşten korkmaz : yüksek çözünürlüklü renkli geniş ekran, iç veya dış mekandan bağımsız olarak ekranın güneşte görülebilmesini destekler, anahtar bilgiler ekranınızı yükselterek görülebilir. hand.At aynı zamanda, saatler için çeşitli zarif kadranlar da hazırlıyoruz, tam özellikli seçmek için ücretsiz.1 TPUCommunication tipi : hayır card Life zaman : 25 days Charging yöntem : dock Şarj Cihazı, USB direkt fişi,Uygulanabilir insanlar : erkekler, iş, Genel Kamu, genç, moda, adults Tips dokunmatik + button Wristband malzeme temel işlevleri : mobil konumlandırma, sosyal eğlence, akıllı hatırlatmalar, sağlık kontrolü, bilgi bas, egzersiz izleme, uyku analysis Specification : Adı : Yetişkin Akıllı saati yöntem : bilek strap Battery kapasitesi : 260 m AScreen Çözünürlük : 320*320 Screen boyutu : 1.69 inches Operation modu : : : . Saati kullanırken, kayış üzerindeki terin neden olduğu cilt rahatsızlığını önlemek için çok sıkı takmamanız tavsiye edilir2. Hizmetlerimiz veya ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sorununuzu çözmek için mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

Mülkleri için

Name:
Adult Smart Watch
Wearing method:
wrist strap
Battery capacity:
260 mA
Screen resolution:
320*320
Screen size:
1.69 inches
Operation mode:
touch + button
Wristband material:
TPU
Communication type:
no card
Life time:
25 days
Charging method:
dock charger, USB direct plug,
Applicable people:
men, business, general public, teenagers, fashion, adults
1. When using the watch, it is recommended not to wear it too tightly to avoid skin discomfort caused by sweat on the strap :
2. If you have any questions about our services or products, please feel free to contact us, we will contact you as soon as possible to solve your problem :

Kategorideki ürünler