Kravat Boya Seti, Renkli Kravat Boya Seti, Kumaş Renkli Kravat Boya Seti Kalıcı Boya Dekorasyon Giyim Grafiti Yapımı(18 adet)
Yeni Kız

Kravat Boya Seti, Renkli Kravat Boya Seti, Kumaş Renkli Kravat Boya Seti Kalıcı Boya Dekorasyon Giyim Grafiti Yapımı(18 adet)

₺ 177.00

Sipariş verilebilir

Type Tip (Renk) : 18 Adet, 5 Adet Seçim Olabilir. Use Kullanımı kolay - Kolay sıkmak, son derece konsantre.Tekrarlanan yıkama ile renkler parlak ve cesur kalır.Projeler ve aile eğlencesi için mükemmeldir ve çocuklar ve öğrenciler için uygundur. Colors 5/18 Renk Kravat Boya Seti, Renkli Kravat Boya Seti Lastik Bantlı Gömlek Kumaş Boyası, Aile Arkadaşları için Masa Örtüleri Yaz Parti Malzemeleri. use Kullanımı kolay, ölmeden önce kumaşları önceden ıslatmaya gerek yok, sadece su ekleyin. Application Uygulama : Kravat boyası kumaş tekstili, en iyi sonuçlar için pamuk, süper emici malzemeden yapılmış suni ipek gibi kumaşlarla kullanım için mükemmeldir.Açıklama : 1. Kolay sıkma, son derece konsantre.Tekrarlanan yıkama ile renkler parlak ve cesur kalır.2. Projeler ve aile eğlencesi için mükemmeldir ve çocuklar ve öğrenciler için uygundur.3. Kullanımı kolay, ölmeden önce kumaşları önceden ıslatmaya gerek yok, sadece su ekleyin.4. En iyi sonuçlar için pamuk, süper emici malzemeden yapılmış viskon gibi kumaşlarla kullanım için idealdir.18pcs(renk) özellikleri : Türü : , 5pcs Material : dye Feature : DİYCapacity : Hoşgeldiniz Paket içeriği : 40 adet (farklı renklerde)5 adet * Boya * Beyaz Kauçuk Band8 Pcs * Gloves1 PC tek Kullanımlık * 90 Pcs (farklı renkler)Öğretim Manualor18pcs * Boyalar * Beyaz Kauçuk Band12 Pcs * Gloves1 PC tek Kullanımlık * Öğretim Manual1 PC * Masa Cloth Note : 1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.2. Izin lütfen 0.5-2 cm nedeniyle manuel ölçüm farklılıkları.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler