DAİRUİR Bagaj Kapağı Spoiler, parlak Siyah Yüksek Kick Fit ıçin A4 B8 B 8.5 Sedan 2009- Araba Aksesuarları
Yeni Kız

DAİRUİR Bagaj Kapağı Spoiler, parlak Siyah Yüksek Kick Fit ıçin A4 B8 B 8.5 Sedan 2009- Araba Aksesuarları

₺ 293.70

Sipariş verilebilir

1. Sürüş sırasında gövde üzerindeki hava akışı ile arka lastik çekişini iyileştiren, kuvvetin altında uygulamak ve yüksek hızlarda sürüş sırasında stabiliteyi artırmak için aerodinamik bir vizör parçası. 2. Aracınız için daha iyi aerodinamik sağlar, sürüklenmeyi azaltır, yakıt verimliliğini artırır, çıkışı, çekişi ve stabiliteyi güçlendirir. 3. Spoyler, uzun ömürlü bir ürün için cam elyaf ve ABS Mühendislik plastiğinin bir karışımına sahiptir. 4. Çift taraflı bant ile kolay kurulum, maliyetlerin bir kısmının izinden ilham alan bir görünüm elde edin. 5. Şık ve cömert, aracınızın sportif görünümünü önemli ölçüde artıracaktır.Şartname : Durum : %100 % yenimalzeme Tipi : Arka bagaj spoiler Material : ABSColor : parlak black Type : Yüksek Kick Güç Spoiler Facility : Fit için A4 B8 Limuzin 2009-2012 Fit için A4 B 8.5 Sedan 2013-2016(Sadece için 4-kapı B8 / B 8.5 sedan modelleri!) Montaj talimatları : 1. Daha sonra montaj yüzeyinin iyice temizlendiğinden emin olun.2. Kurulumdan önce spoyleri test edin.3. Bagajdaki spoylere kadar sıralayın ve grubun ressamı ile doğru konumlandırmasını işaretleyin.4. Bandın kırmızı yerini, spoylerin her iki tarafından yaklaşık 2 inç soyun.bandın tüm kırmızı yerini çıkarmadan arabadaki spoylerin 5. yeri.6. Spoyleri doğru konumda hizaladıktan sonra, spoyler aynı anda basıldığında bandın kırmızı yerini dikkatlice çıkarın place.It bu adımı iki kişinin tamamlaması önerilir.7. Bandın ressamları ile kurulduktan sonra spoiler üzerine baskı yapılması, özellikle dikkat edilmesi gerekenler corners.It spoylere bagajı katılaştırmak için zaman verilene kadar arabayı almamanız önerilir.Paket listesi : 1 x arka bagaj spoiler2 x çift taraflı yapışkan bant.

Mülkleri için

Condition:
100% brand new
Article Type:
Rear trunk spoiler
Material:
ABS
Color:
glossy black
Type:
High Kick Power Spoiler
Facility:
Fit for A4 B8 Limousine 2009-2012 :
Fit for A4 B 8.5 Sedan 2013-2016 :
(Only for 4-door B8 / B 8.5 sedan models!) :
Fitting instructions:
1. Make sure that the mounting surface is Deaned thoroughly afterwards. :
2. Test Fit the spoilers before installation. :
3. Line until the spoilers on the trunk and mark his right positioning with painter of the band. :
4. Peel The red location of the band about 2 inches from either side of the spoiler. :
5th place of spoilers on the car without removing all the red location of the band. :
6. Once you have the spoilers aligned in the right position, carefully remove the red location of the band during the spoiler is simultaneously as pressed in place. It is recommended that two people complete this step. :
7. Printing on the spoilers After it is installed with painters of the band, with extra attention given to the corners. It is recommended that you do not get the car until the spoilers is given time to solidify the trunk. :
Package list:
1 x rear trunk spoiler :
2 x double-sided adhesive tape :

Kategorideki ürünler