Oval Tasarımlı TJLSS Paslanmaz Çelik Mutfak Çöp Kutusu ve Çıkarılabilir Plastik Çöp Kutusu Astarlı Adım Pedalı (Renk: B)
Yeni Kız

Oval Tasarımlı TJLSS Paslanmaz Çelik Mutfak Çöp Kutusu ve Çıkarılabilir Plastik Çöp Kutusu Astarlı Adım Pedalı (Renk: B)

₺ 1066.50

Sipariş verilebilir

♥ Ev veya işyeri için ideal bir temizlik çözümü : hafif, dayanıklı ve temizlenmesi kolaydır. ♥ Çöp kutuları sıkıcı görünmüyor, bu temiz plastik çöp kutusu, oval bir şekle ve herhangi bir oda için mükemmel olan zarif ve dayanıklı bir tasarıma sahip olduğunu kanıtlıyor. ♥ İki aşamalı sessiz yavaşlama teknolojisini kullanarak, kapak hızlı ve yavaş bir şekilde kapanır, yanlışlıkla sıkışmayı önler, kapanma süresini azaltır ve koku taşmasını azaltır. ♥ Kapalı tasarım, çevre dostu ve kokusuz, sıvı sızıntısı konusunda endişelenmenize gerek yok. ♥ Kapağın açılmasını ve kapanmasını kontrol etmek için kol prensibini kullanarak, ergonomi tarafından tasarlanan büyük ölçekli pedal ile yürümek, rahat ve temiz olmak kolaydır.Çöp tipi : pedal tipiuygulanabilir sahne : ailekullanım kapasitesi : 8lk Kabuk malzemesi : metalŞekil : namlu şeklidönüşüm yöntemi : itme tipi, pedal tipinotlar : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.2. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler