Cep Telefonu Kılıfı 3D Renkli Çizim Yatay Çevir Deri Kılıf Tutucu ve Kart Yuvaları ve Cüzdan ile Redmi için Not 7(Kızgın Ayı)
Yeni Kız

Cep Telefonu Kılıfı 3D Renkli Çizim Yatay Çevir Deri Kılıf Tutucu ve Kart Yuvaları ve Cüzdan ile Redmi için Not 7(Kızgın Ayı)

₺ 28.05

Sipariş verilebilir

Yepyeni ve yüksek kalite.bu durumda telefonunuzu güvende tutar ve tarzda korunan.kasa, tüm düğmelere, kontrollere ve bağlantı noktalarına kolay erişim sağlar.Kasayı çıkarmadan şarj edin. Redmi Note 7(Angry Bear) için Tutucu, Kart Yuvaları ve Cüzdan ile 3 D Renkli Çizim Yatay Flip Deri Kılıf.Güzel Kapak1. Özlü : herkes üzerinde saf ve rahat bir izlenim bırakmak için basitçe şekillendirilir ve döndürülür. 2. Fonksiyonel : kılıf telefonunuza iyi uyum sağlayabilir ve telefonunuzu çizilmelere, darbelere, kaymalara vb.Karşı korumak için büyük bir fark yaratabilir. 3. Kullanışlı : tüm düğmelere ve bağlantı noktalarına erişilebilir. 4. Taşınabilir : Telefonunuz taktıktan sonra çıkarmanıza gerek yoktur, çünkü oldukça ince ve hafiftir. 5. Dayanıklı : iyi performans ve yüksek kaliteli malzeme ile uzun süre çalışabilir. 6. Maliyet-etkin : için çok uygun bir fiyat belirlendi case.It uygun fiyatlı bir üründür. 7. Moda : dava çok şık ve popüler.Resimler sadece temel tarzda görüntülenir ve belirli model ürünler esas olarak alınan gerçek ürünlere dayanır!.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler