Gökkuşağı Mini Termos Sevimli Taşınabilir Öğrenci Kolu Fincan Seyahat Şişe Basit Çocuk Şişe Cebi Fincan Kullanışlı Fincan Mavi
Yeni Kız

Gökkuşağı Mini Termos Sevimli Taşınabilir Öğrenci Kolu Fincan Seyahat Şişe Basit Çocuk Şişe Cebi Fincan Kullanışlı Fincan Mavi

₺ 110.73

Sipariş verilebilir

【Etkili ısı koruma】 - Bu çok fonksiyonlu fincan her türlü sıcak ve soğuk içecek için uygundur.Güçlü sızdırmazlık nedeniyle uzun süre sıcak tutabilir. 【Yüksek kalite】 - Taşınabilir su bardağı yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Sağlamlık korozyon direnci özellikleri güvenlik ve sağlık size ve ailenize daha iyi bir yaşam getirecektir. 【Tasarım】 - Çarpışma önleyici su bardağı, güvenli ve güvenilir olan kalın, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Silikon sızdırmazlık halkası etkili bir şekilde kapatabilir ve önleyebilir leakage.At aynı zamanda küçük boyutlu ve taşıması kolaydır, size iyi bir içme deneyimi sunar. 【Seyahat kullanımı】 - Metal su ısıtıcısı yolculuğunuzda mükemmel bir arkadaştır.Şişe %100 sızdırmaz ve doldurulması kolaydır.Paslanmaz çelik bardak gövdesinin temizlenmesi kolaydır. 【Mükemmel hediye fikri】 - Su şişesi her kullanıcıya büyük bir sürpriz verebilir.Termos şişelerimiz özellikle modaya uygun ve ister ofiste ister dışarıda seyahat ediyor olun, ideal arkadaşlardır. "mağazamıza hoşgeldiniz, keyifli bir alışveriş deneyimi diliyorum!Ürünlerimiz teslimattan önce kapsamlı bir şekilde test edilmiş, denetlenmiş ve paketlenmiştir.Herhangi bir sorunuz varsa, size en iyi hizmeti sunabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin."Sevimli Öğrenci Fincan Anti-çarpışma sızdırmaz Şişe Süt Fincan Çok Fonksiyonlu Şişe-Bu basit ve pratik ve arkadaşlar aile çocuk oğulları ve kızları için en iyi doğum günü Noel hediyesi.- Fincan daha kalındır ve şişenin hasar görmesini etkili bir şekilde önleyebilen anti-damla ve çarpışma önleme işlevlerine sahiptir.ŞARTNAME : Malzeme : 304 Paslanmaz çelikrenk : maviboyutu : 18*9.3 cm/7.09*3.66 İş göremezlik : 320 mlpaket : 1* şişebiz yüksek kaliteli garantili su bardakları vb ile müşterilerine sunmak konusunda ısrar ediyoruz.Ürünlerimizden daha fazlasını öğrenmek ve sipariş etmek istiyorsanız, daha fazla ürüne göz atmak için mağazamıza tıklamanız yeterlidir.Mağazadaki güveniniz ve seçiminiz için teşekkür ederiz Herhangi bir sorunuz varsa bize bir e-posta gönderebilirsiniz 24 saat içinde size cevap vereceğiz Mutlu bir yaşam diliyorum."istemi : 1. Aydınlatma efektleri/çevre, ekran parlaklığı ayarı vb.Nedeniyle gerçek proje rengi biraz farklı olabilir.2. Boyutu ile ilgili olarak, izin lütfen 1-2 cm fark nedeniyle manuel ölçüm, teşekkür ederim! Size daha iyi bir hizmet sunmayı umuyorum.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, lütfen ilgili ürünler için ‘jsmhh’ arayın!".

Mülkleri için

Material:
304 Stainless Steel
Color:
Blue
Size:
18*9.3cm/7.09*3.66in
Capacity:
320ml
PACKAGE:
1* Bottle :
We insist on providing customers on with high-quality guaranteed water cups etc. :
If you want to know about and order more of our products just click into our store to browse more products. :
Thank you for your trust and choice in the store if you have any questions you can send an email to us we will reply you within 24 hours I wish you a happy life. :
prompt:
1. The actual project color may be slightly different due to lighting effects/environment, display brightness setting, etc. :
2. Regarding the size, please allow a difference of 1-2 cm due to manual measurement, thank you! :
I hope to provide you with a better service. If you have any questions, please feel free to contact us, please search for ‘jsmhh’ for related products! :

Kategorideki ürünler