TQBLK Klavye, Hibrit Işık Filmi Oyun Bilgisayarı Klavyesi, Arkadan Aydınlatmalı Ergonomik Tasarım Kablolu Stil (siyah Kırmızı)
Yeni Kız

TQBLK Klavye, Hibrit Işık Filmi Oyun Bilgisayarı Klavyesi, Arkadan Aydınlatmalı Ergonomik Tasarım Kablolu Stil (siyah Kırmızı)

₺ 189.30

Sipariş verilebilir

Ergonomik olarak tasarlanmış yeni masaüstü dizüstü bilgisayar klavyesi, daha fazla konfor kullanmanıza ve bileklerinizi ağrıdan korumanıza olanak tanıyan yepyeni bir deneyim sunar. ,, Oyun klavyesi paneli tamamen metal malzemeden, darbeye dayanıklı ve aşınmaya dayanıklıdır.-Kauçuk yağ kaplama gibi cildi narin bir hava katıyor.Ultra ince yüzer tuş kapağı tasarımı, yüksek tuş vuruşu verimliliği elde edebilen normal yüksekliğin sadece yarısı kadardır. ,, Anti-gölgelenme teknolojisi, hızlı oyun yanıtı sağlamak için birden fazla tuşun aynı anda çalışmasına izin verir. 12 multimedya tuş kombinasyonu, çalışmayı veya oynatmayı kolaylaştırır ve verimliliği artırır. ♦ , geniş bir avuç içi dayanağı alanı ile donatılmış, yazma hızını, doğruluğunu artırabilir, parmak yorgunluğunu etkili bir şekilde rahatlatabilir ve tam gün konfor sağlayabilir.Klavye, darbe ve aşınma direnci için ABS mühendislik plastikleri kullanır. ,, klavye tuş tasarımı size rahat bir tıklama hissi verir.Bu oyuncular için çok iyi bir hediye.Ürün Adı : Keyboard Connection method : wiredİs there a multimedia function key : Yes Whether to support ergonomics : supportmade in China Size; uzunluk 44.2*13.2*3.4 cm.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler