OPYWQS Uzay Alüminyum Havlu Bar 180° Döner Askı Havlu Raf Depolama Organizatör Tutucu Duş Raf, Uzay Tasarrufu, Banyo Mutfak
Yeni Kız

OPYWQS Uzay Alüminyum Havlu Bar 180° Döner Askı Havlu Raf Depolama Organizatör Tutucu Duş Raf, Uzay Tasarrufu, Banyo Mutfak

₺ 42.00

Sipariş verilebilir

Malzeme : Premium sınıf Uzay alüminyumdan yapılmış, bu havlu askısı paslanmaz, sağlam ve dayanıklıdır.Modern görünümü ile her türlü dekorasyon stiline uygun olacak ve evinize veya otellerinize modern bir his katacaktır.Katlanabilir Tasarım : 180°Dönme alanı 2/3/4/5 katlanabilir kollu alüminyum döner havlu rayları, kullanılmadığı zaman duvara katlanabilir.Odanızda yer kazanın.Çok işlevli : banyoda Dağı, Yatak Odası, Mutfak, ofis, bar, atölye, bahçe döken veya diğer yerlerde, farklı havlu ya da küçük nesneleri asmak için.İki Yönlü Kurulum ( Tutkal veya Vida) - Sondaj kurulum yolu yok Herhangi bir pürüzsüz yüzey için uygun,lütfen rafı boyalı duvarlara veya duvar kağıtlarına yapıştırmayın.(Çünkü uluslararası bir satıcı ve lojistik nedenlerle, tutkal kendisi tarafından satın alınması gerekir.).Hizmet konsepti : Bu dükkan önce müşteri ilkesine dayanmaktadır!Satın aldıktan sonra herhangi bir sorun bulursanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin,size tatmin edici bir çözüm sunacağız.Marka hakkında : OPYWQS (Sadece kaliteli hizmet sunmak;) Hizmet hakkında : %100 Risksiz Garanti !Ürünlerimiz yüksek standartlarınızı karşılamıyorsa, paranızı koşulsuz olarak iade edeceğiz!Açıklama ve Performans Banyo için Uzay alüminyum Havlu Askısı Duvara Monte Duş Rafı Organizatörü, Havlularınızı Saklamak ve Kurutmak için İdealdir.Banyonuza Modern Bir His Katın.Şartname : Malzeme : Uzay alüminyumboyutu : 20/27/32/37x9x3cmrenk : siyahpaket içeriği : 1 * havlu Rafı1 * Montaj Malzemesi1 * Mükemmel satış sonrası servis(Çünkü uluslararası bir satıcı ve lojistik nedenlerle, tutkal kendisi tarafından satın alınması gerekir.) Önlemler : 1, Manuel ölçüm, hatalar olacak.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.2, Işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.İade Politikası ve Hizmetlerimiz Hakkında : 1. Ürünümüzden memnun değilseniz veya yanlış bir ürün sipariş ettiyseniz.Lütfen önce mesaj veya e-posta göndererek bize bildirin.Biz 24 saat içinde size cevap verecektir.2. Sizin için tüm sorunları ve hataları derhal çözeceğimize söz veriyoruz.3. Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize değerli geri bildiriminizi veya ürün incelemenizi bırakın.Destek için teşekkür ederiz.

Mülkleri için

Material:
Space aluminum
Size:
20/27/32/37x9x3cm
Color:
Black
Package included:
1 * Towel Rack :
1 * Mounting Material :
1 * Perfect after-sales service :
(Because it is an international seller and logistics reasons, the glue needs to be purchased by itself.) :
Precautions:
1,Manual measurement, there will be errors. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
2,Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
About Returns Policy and Our Services:
1. If you are not satisfied with our product or have ordered a wrong item. Please let us know first by sending message or e-mail. We will reply to you within 24 hours. :
2. We promise to resolve all problems and mistakes for you immediately. :
3. If you are satisfied with our products, please leave us your valuable feedback or product review. We appreciate your support. :

Kategorideki ürünler