UXZDX CUJUX Pet Rahat Nefes Kazak ile Aşk Kalp Desen Küçük Orta Köpekler için, köpek Sıcak Kış Kostüm (Renk: Mavi, Boyutu:
Yeni Kız

UXZDX CUJUX Pet Rahat Nefes Kazak ile Aşk Kalp Desen Küçük Orta Köpekler için, köpek Sıcak Kış Kostüm (Renk: Mavi, Boyutu:

₺ 676.89

Sipariş verilebilir

İpek. 1.Dış tabaka,cilt dostu ve nefes alabilen yüksek kaliteli süt ipek kumaştan yapılmıştır ve iç tabaka kısa peluş,rahat ve sıcaktır. 2.Sevimli karikatür baskı deseni sevgilinizi daha enerjik hale getirir. 3.Mükemmel işçilik, yıkanabilir, dayanıklı ve bakımı kolay. 4.Düşünür, kapak tasarımını koymak ve çıkarmak kolay giymek ve çıkarmak kolaydır. 5.Onları daha çekici hale getirmek için küçük ve orta ölçekli köpekler ve kediler için uygundur.Özellik1.Dış tabaka,cilt dostu ve nefes alabilen yüksek kaliteli süt ipek kumaştan yapılmıştır ve iç tabaka kısa peluş,rahat ve sıcaktır2.Sevimli karikatür baskı deseni sevgilinizi daha enerjik hale getirir3.Mükemmel işçilik, yıkanabilir, dayanıklı ve bakımı kolay.4.Düşünür, kapak tasarımını koymak ve çıkarmak kolay giymek ve çıkarmak kolaydır.5.Onları daha çekici hale getirmek için küçük ve orta ölçekli köpekler ve kediler için uygundur.Notlar : 1.Izin lütfen 1-3 cm fark nedeniyle manuel ölçüm ve 3-5g için arasındaki fark farklı renkler.2.Ekran farkı nedeniyle, renk beklediğinizden biraz farklı olabilir, lütfen izin verin.3.1.00 cm = 0.39 " Paket içeriği : 1 Pet Giysi2.Ekran farkı nedeniyle, renk beklediğinizden biraz farklı olabilir, lütfen izin verin.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler