YOUWEN Cep Telefonu Kılıfı ıçin Büyük Xiaomi Redmi Not 8 Katı Renk Sıvı Silikon Darbeye Kapsama Koruyucu Kılıf(Siyah) (Renk:
Yeni Kız

YOUWEN Cep Telefonu Kılıfı ıçin Büyük Xiaomi Redmi Not 8 Katı Renk Sıvı Silikon Darbeye Kapsama Koruyucu Kılıf(Siyah) (Renk:

₺ 296.10

Sipariş verilebilir

Yumuşak Kılıf.Tam Kapsama Davası.Cep Telefonu Kılıfları.Su geçirmez Kılıf.Darbeye dayanıklı Kılıf. 100 Yüksek Kalite ve İyi Fiyat Telefon Kılıfı İyi Performans Doğru kurulum başarılı kullanım için önemlidir.Herhangi bir sorunuz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.1. Concise.It herkes üzerinde saf ve rahat bir izlenim bırakmak için basitçe şekillendirilir ve döndürülür.2. Fonksiyonel.Bu kılıf telefonunuza iyi uyum sağlayabilir ve telefonunuzu çizilmelere, darbelere, kaymalara vb.Karşı korumak için büyük bir fark yaratabilir.3. Uygun.Tüm düğmelere ve bağlantı noktalarına erişilebilir.4. Portable.It telefonunuz taktıktan sonra çıkarmanıza gerek yoktur, çünkü oldukça ince ve hafiftir.5. Dayanıklı.İyi performans ile uzun süre çalışabilir.6. Maliyet-etkili.İçin çok uygun bir fiyat belirlendi case.It uygun fiyatlı bir üründür.7. Modaya uygun.Şeker renkleri tasarımı gibi sanatsal tasarım sayesinde, kasa çok şık ve popüler.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler