Mikrofonlu Renkli Pop Kulaklıklar-96 Adet-Her Biri 7.16 $ - Promosyon Ürünü/Toplu / Logonuzla Markalı / Özelleştirilmiş.
Yeni Kız

Mikrofonlu Renkli Pop Kulaklıklar-96 Adet-Her Biri 7.16 $ - Promosyon Ürünü/Toplu / Logonuzla Markalı / Özelleştirilmiş.

₺ 119.97

Sipariş verilebilir

LOGONUZ BURADA.Logonuzun / Markanızın bu ürüne basılmasını sağlayın.Talep üzerine ÜCRETSİZ SANAL kanıt.Satın almadan önce ürününüzün nasıl göründüğünü görün.Siparişler genellikle sanat eseri onaylandıktan 5-7 gün sonra gönderilir.Daha hızlı mı lazım?bizimle iletişime geçin.Sistem nasıl işliyor? Siparişinizi verdikten sonra, resminizi/logonuzu bize nasıl göndereceğinizle ilgili talimatları size e-postayla göndereceğiz.Sanat eserinizi aldıktan sonra, üretimden önce onaylamanız için size ücretsiz bir SANAL kanıt e-postası göndereceğiz. % 100 memnuniyet garantisi.Logo Bilgisi : Bir renk / Bir konum (resimde gösterildiği gibi).Baskı ve nakliye buna dahildir price.No ek kurulum veya diğer ücretler.Bir sonraki kulaklıklarınızı, telefonda eller serbest konuşmanıza izin veren kablo üzerinde bir mikrofon bulunan parlak renkli kulaklıklarla yükseltin.Şeffaf bir koruyucu taşıma çantası ve iki farklı boyutta silikon ek parça ile birlikte gelir.Ürün Ölçüleri : 2.75 "Y x 2.75" G x .75 "L. Baskı Alanı : 1.5" H x 1.5 " W.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler