HİGHKAS Küçük Ayna Makyaj Aynası, Avrupa LED Metal Ayna Masaüstü Çift Taraflı makyaj aynası HD Güzellik büyüteçli ayna 360
Yeni Kız

HİGHKAS Küçük Ayna Makyaj Aynası, Avrupa LED Metal Ayna Masaüstü Çift Taraflı makyaj aynası HD Güzellik büyüteçli ayna 360

₺ 146.70

Sipariş verilebilir

Klasik ve hafif tasarım-masa üstü makyaj aynası olarak mükemmeldir ve aynı zamanda el kullanımı için de uygundur. * Makyaj aynası Bu makyaj aynası taşınabilir,mobil, hafif, kolay temizlenebilir, seyahat Dostu-.Bu aynayı sevdiğinizi garanti ediyoruz. * Malzeme : Metal+Gümüş. * Ayna boyutu : 20 CM. * Taban boyutu : 14 CM.MÜKEMMEL HEDİYE-Tatil, doğum günü, noel, ebeveynleriniz, kız kardeşiniz, arkadaşlarınız veya kişisel kullanımınız için harika hediyeler.% 100 memnuniyet garantisi veriyoruz.Ürün açıklaması : Ürün Açıklaması : Bu LED ışıkları makyaj aynası, görmeniz gereken açıyı ayarlamak için 180 derece dönebilir ve LED ışıkları ile ne üzerinde çalıştığınızı her zaman net bir şekilde görebilirsiniz.Yapmak - çift ayna büyütme normal, diğer tarafı çift taraflı tasarım, bir tarafı yukarı, ayna ayna açısını ayarlamak için 360 derece döndürülmüş, bu yapmak için - dükkan, lights Switch Türü ile ışıkları ile güzellik salonu,homespecification : makyaj ayna tipi : masaüstü çift taraflı makyaj mirror Mirror boyutu : 20 CMBase boyutu : 14 CMOverall boyutu : 37 CMFrame malzeme : metal Mirror malzeme : silver Whether : Söz dimming Power kaynağı türü : pil/ USB şarj cable Style kadar : European Application alanı olabilir : Giyinme odası,banyo, cloakroom Product Türü : kişisel temizlik,temizlik,caredeliver : 1* makyaj mirror1 *manual Note : pil Eğer bu ürün hakkında herhangi bir sorunuz Varsa, lütfen bize ulaşın ve 24 saat içinde size cevap verecektir.Güvenle satın alın.Memnuniyet Garantisi : Büyüteç makyaj aynasını aldığınızda veya kullanırken herhangi bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve 24 saat içinde size geri döneceğiz.

Mülkleri için

Make- up mirror type:
desktop double- sided make- up mirrorMirror size
If you have any questions about this product, please contact us and we will reply you within 24 hours. Buy with confidence. :
Satisfaction Guarantee: Please feel free to contact us if there any issue when you receiving or using the magnifying makeup mirror and we will get back to you within 24 hours. :

Kategorideki ürünler