Erkek Deri askılı çanta, 15.6 İnç Dizüstü Evrak Çantası Iş Satchel Bilgisayar Çantası omuzdan askili çanta Erkekler için (Siyah)
Yeni Kız

Erkek Deri askılı çanta, 15.6 İnç Dizüstü Evrak Çantası Iş Satchel Bilgisayar Çantası omuzdan askili çanta Erkekler için (Siyah)

₺ 119.97

Sipariş verilebilir

✅ÇEŞİTLİ CEPLER GENİŞ : laptop çantası 9 bölmeli içerir,ön kol askısı, dizüstü bilgisayar, ana güvenli fermuar kapatma önemli makaleler için fermuarlı 2 iç cebi, 2 Orta cepler ve 1 arka cep 1 büyük ana bölme için yastıklı bölümü ile 1 büyük ana bölme içinde gizli iki fermuarlı cepleri ve özel fermuarlı bir cebi vardır. ✅GİYİLEBİLİRLİK : Dizüstü bilgisayar çantası çantasının çıkarılabilir omuz askısı genişliği 1,5 inçtir ve arkada çok amaçlı çantayı bagaj çubuğuna sabitleyebilen bir bagaj şeridi vardır ve her cebin bir fermuarı vardır veya genişletme şeridi, mallarınızı daha iyi koruyabilir. DIMENSIONS BOYUTLAR : Bu messenger çantanın dış boyutu 15.7 "L * 12.2"H * 3.3"W. Dizüstü bilgisayar kılıfı boyutu : 15.0"L * 11" W. Omuz askısı 31.4"-55" arasında ayarlanabilir,Ağırlık : 2.68 pound. MATERIAL PREMIUM MALZEME : Süper kaliteli suya dayanıklı PU deriden yapılmış bu büyük Messenger Çanta.Fermuarlar için sağlam ve sağlam donanım ile.uzun ömürlü dayanıklılık sağlamak için tokalar, kapaklar ve mandallar. STYLISH ŞIK ÇANTA : günlük kullanım için kullanılabilir gibi deri laptop çantası, messenger çanta, okul çantası, seyahat çantası, kabin çantası , iş çantası, kurye çantası , sırt çantası ,ofis çantası ,satchel çanta,deri dizüstü bilgisayar kılıfı, iş ve diğer amaçlanan kullanımlar için.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler