Qdıd Antika Telefon Sabit Hat, Amerikan Telefon Sabit Ofis Otel Ev ve Ofis için Vintage Retro Telefon (Renk: Beyaz, Boyut:
Yeni Kız

Qdıd Antika Telefon Sabit Hat, Amerikan Telefon Sabit Ofis Otel Ev ve Ofis için Vintage Retro Telefon (Renk: Beyaz, Boyut:

₺ 369.69

Sipariş verilebilir

1、Uzunluk * genişlik * yükseklik : 23*21*26 cm, ürün ağırlığı 2.15 kg. 2、Malzeme : ithal yüksek kaliteli çevre koruma reçine, ihraç Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Kore, zarif mizaç. 3、Uygulama kapsamı : oturma odası, çalışma, otel, yatak odası yatak, zarif estetik. 4、Zarif malzeme seçimi, mükemmel işçilik, metal kaplama işlemi, saf el yapımı, Avrupa kültürüne katıldı. 5、Ürünümüz bir metal çekirdek konektörü kullanır, radyasyon değeri sadece yaklaşık 0.02 W. Çocuklara çok az zarar verir.Tip : Kablolu telefonmalzeme : Reçine + Metalekran : evetgüç kaynağı : Telefon hattı güç kaynağı, ek güç kaynağı gerekmez Ağırlık : Yaklaşık. Oturma odası için uygundur 1.1 kg Scene : yalancı odası, çalışma room Product Özellikleri : Türü : Arayan KİMLİĞİ function Type B : Caller ID + Handsfree Type C : Arka Işık + Caller ID + Handsfree Dentro de 8 16 días bir hábiles, recibirá su bilgi de yapabilirsiniz satın alma.Si tiene alguna sorular, contáctenos por correo "sistem" Hoşgeldiniz bonusu y nuestro bilgisayar de servicio lo atenderá.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler