FSJKZX Cam kalemlik Ofis Çift kalemlik Kartvizit Kutusu Ön Büro Sergi Salonu Ofis Malzemeleri Iş Hediyeler Hatıra Süsler (Renk:
Yeni Kız

FSJKZX Cam kalemlik Ofis Çift kalemlik Kartvizit Kutusu Ön Büro Sergi Salonu Ofis Malzemeleri Iş Hediyeler Hatıra Süsler (Renk:

₺ 64.50

Sipariş verilebilir

【Kristal cam】 : güçlü geçirgenlik, yüksek parlaklık, seçilmiş yüksek kaliteli zanaat kristal malzemeleri, üst düzey atmosfer asaleti vurgular. 【Process】 : Dikişsiz yapıştırma işlemi, sanki genel kalite gösterilmiş gibi, doku güzel, pratik ve daha kararlı olan kalınlaştırılmış tabandır. 【Büyük kapasiteli depolama】 : çift kalemlik tasarımı, tek kart kılıfı ve üç kart kılıfı seçeneği, ofis ön büro kullanımı için uygundur, günlük kullanım sorunlarını çözer, güzel ve cömerttir. 【Hediyeler】 : Bu el yapımı kalemlik, meslektaşlarınız, arkadaşlarınız, öğretmenleriniz, anneleriniz, babalarınız, kardeşleriniz, patronlarınız veya ofisteki biri gibi hayatınızdaki insanlar için en iyi hediye olacaktır.İdeal kırtasiye ajanda hediye.Noel, Şükran Günü, doğum günleri, yıldönümleri, düğünler, öğretmenler günü vb. Hediye olarak da sunabilirsiniz. Bu kalem büyük kalem, Keçeli kalem, işaretçileri, makas, kalem, kalem, silikon fırçalar, zımba, cetvel, fosforlu kalemler, diş fırçası, akrilik boyalar, mektup açacakları, fırçalar, Tüm kırtasiye ve diğer pek çok öğe masası Aletler, mükemmel bir masa Organizatör var tutmak için yeterince büyük olabilir kuşkusuz büyük kapasiteli bu yıl.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler