Cherry MX Hız Gümüş RGB Anahtarları (10 Adet) | Plakaya Monte | Mekanik Klavye için Dokunsal Anahtar, PE Koruyucu Kutuda Paketlenmiştir.
Yeni Kız

Cherry MX Hız Gümüş RGB Anahtarları (10 Adet) | Plakaya Monte | Mekanik Klavye için Dokunsal Anahtar, PE Koruyucu Kutuda Paketlenmiştir.

₺ 47.97

Sipariş verilebilir

En hızlı Cherry MX Anahtarları Modeli : Düşük yay direncine sahip Doğrusal Anahtarlama.Doğrudan tetikler.Oyuncular için hız : Hızlı ve doğrudan, oyuncular için harika gaming.It çok kısa bir ön sürüşe sahiptir : 1,2 mm ve tıklaması yoktur.Milisaniye kazanıp kaybetmediğinize karar verdiğinde, CHERRY MX Speed Silver başarılı bir oyun seansı için garantinizdir.Özellikleri : 45 c N çalışma kuvveti.1.2 mm ön seyahat. toplam 3,4 mm travel.No tıklayın. % 100 Orijinal olarak Cherry tarafından Almanca olarak üretilmiştir.Granvela tarafından dağıtıldı.Çin'de küçük bir pakette yeniden paketlenmiştir.PP kutu koruma.Mekanik klavyenizin anahtarlarını kendi ellerinizle değiştirmek için.Paketler içerir : 1 Çektirme aracı,10 adet Anahtarları.Mekanik Klavyedeki anahtarlar nasıl değiştirilir? 1. Araçları hazırlayın : Havya Lehim pompası ( isteğe bağlı) Elektronik dereceli lehim Klavye Tuş çektirme aleti Uyumlu değiştirme mekanik klavye anahtarı Klavye kasasını açmak için küçük tornavida ve/veya gözetleme çubuğu Küçük cımbız veya pense Uyumlu LED ve tel kesiciler (klavye yanıyorsa) 2. Doğru Değiştirme Anahtarını Seçme 3. Klavye Kasasını Sökün 4. 5'i Lehimlemeye Hazırlanın. 6 Anahtarını Çıkarın.Yeni Anahtar 7'yi Takın.Anahtar 8'i Test Edin. Klavyenizi Yeniden Birleştirin.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler