Kelendle 4-in-1 Kedi Ağacı Kulesi ile Scratcher Post Tırmanma Çerçeve ile Atlama Platformu Yatak ve Peluş Top Yuva Sisal Direkleri
Yeni Kız

Kelendle 4-in-1 Kedi Ağacı Kulesi ile Scratcher Post Tırmanma Çerçeve ile Atlama Platformu Yatak ve Peluş Top Yuva Sisal Direkleri

₺ 89.97

Sipariş verilebilir

MALZEME : Kedinizin kendi mobilyalarınıza zarar vermeden pençeleri çizmesi ve öğütmesi için çok uygun olan doğal sisal kazıma sütunu ve yumuşak peluş kumaş, sisal sütun, sisal sarılı, aşınmaya ve çizilmeye karşı dayanıklıdır.BOYUTU : 30.7 * 26.8 inç.Bu kedi ağacı her boyuttaki kediler için uygundur.Bu çıkarılabilir yapının saklanması kolaydır ve evinizde fazladan yer kaplamaz.EN İYİ HEDİYE : Aktif bir yavru kediniz varsa ve oynamak ve rahatlamak için bir yere ihtiyacınız varsa, kedi ağacımız yavru kedinizin oynayacağı bir yere sahip olması için ideal bir hediyedir.OYUN VE EĞLENCE : Asılı bir kürk topu ile kediler birbirleriyle oynayabilir ve etkileşime girebilir.Peluş kedi yuvası ve platformu, yumuşak ve rahat, kedinin kedi ağacına aşık olmasına izin verin, kedi istediği zaman dinlenebilir ve uyuyabilir.KURULUMU KOLAY : Mini kedi kulemiz birkaç dakika içinde kurulabilir ve alanınızın çoğunu almadan depolama için hızlı bir şekilde çıkarılabilir ve yerden tasarruf sağlar.1 kedi oyuncağı doğa NOT karşılamak için dış müdahalelere karşı kedi korumak için kapalı kedi yuvası; peluş top saklayacak bir platform ve kedi dinlenme ve uyku sağlamak için kedi yuvası ile; doğal sisal halat kaplı çizik - güçlü prop cat scratch ve streç sağlamak için kedi yuva Dinlenme ile 30,7*3,5 inç özellikler : 4 post kedi tırmanma çerçeve Ürün Açıklaması : Ürün malzeme : sisal + peluş Boyutu : -; - : . Ürün elle ölçülür, hatalar olabilir, lütfen gerçek nesneye bakın 2. Çekim ışıkları, monitörler vb.Gibi faktörlerden dolayı.Ürün resmi, normal olan orijinal üründen biraz farklı olabilir3. Sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir.Ürünlerimizi aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, 24 saat içinde cevap vereceğiz ve sorunu sizin için çözeceğiz 4. Kolay Montaj : Ürünün montajı kolaydır ve parçalar stabilite ve sıkılık için birbirine vidalanır.

Mülkleri için

4 post cat climbing frame with cat nest :
Rest - with platform and cat nest to provide cat rest and sleep; scratch - strong prop covered by natural sisal rope to allow cat to scratch and stretch; hide - closed cat nest to protect your cat from outside interference; plush ball - to satisfy cat's play nature :
NOTE:
1. The product is measured by hand, there may be errors, please refer to the real object :
2. Due to factors such as shooting lights, monitors, etc. The product image may be slightly different from the original product, which is normal :
3. Your satisfaction is very important to us. If you have any questions after receiving our products, please contact us in time, we will reply within 24 hours and solve the problem for you :
4. Easy Assemble:
The product is easy to install and the parts are screwed together for stability and firmness

Kategorideki ürünler