12 satır Doğal kirpik uzantıları, Sahte vizon Kişisel kirpik uzantıları Profesyonelce Sahte kirpikler Yaptı.(0.20 B, 10mm)
Yeni Kız

12 satır Doğal kirpik uzantıları, Sahte vizon Kişisel kirpik uzantıları Profesyonelce Sahte kirpikler Yaptı.(0.20 B, 10mm)

₺ 27.78

Sipariş verilebilir

Kirpik uzantıları : Doğal, doğal kirpiklerle karıştırılmış 12 sıra sahte vizon kirpiklerinden oluşan bir tepsi.Doku : premium kirpikler, yumuşak, ipeksi, parlak ve gerçek.Kolaylık : Tahriş etmeden göz makyajı çıkarıcı ile kirpik uzantılarını çıkarmak kolaydır.Mevcut : 10/11/12/13 mm uzunluk, B/C/D Crul.İçin ideal : daha gerçekçi, doğal ve güzel bir deneyim için profesyonel kirpik uzantıları.Açıklama : Kalınlıklar : 0.20 MM Kıvrılma : B/C/D Uzunluklar : 10mm,11mm,12mm,13mm Kompozisyon : 1 kutuda 12 sıra Profesyonel Kirpik Teknisyenleri için Kirpik Uzatma Malzemeleri Ağırlık : tepsi başına yaklaşık 50g Tepsi boyutu : yaklaşık. 11.5*5.5*1.5 cm Nasıl kullanılır : Sahte Kirpikler kişisel tercihinize uyacak şekilde genişlik veya uzunlukta kesilebilir.Kirpiklerinizi tutmak için bir cımbız kullanın ve doğal kirpiklerinizin köküne yerleştirin.Kirpiklerin sınır çizgisini ortadan kaldırmak için göz farı veya göz kalemi uygulayın.Notlar : 1. Öğenin gerçek rengi, bilgisayar monitörleri ve kamera vb. Nedeniyle gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde. 2. Lütfen ölçüm verileri için hafif sapmaya izin verin.Paket içeriği : 1 tepsi kirpik uzantıları.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler