GJRFYJ cfslp Metal Rhinestone Takı Biblo Kutusu Kabak Arabası Şekli Zanaat Ev Dekor (Renk: Bir, Boyutu: Bir Boyut)
Yeni Kız

GJRFYJ cfslp Metal Rhinestone Takı Biblo Kutusu Kabak Arabası Şekli Zanaat Ev Dekor (Renk: Bir, Boyutu: Bir Boyut)

₺ 414.00

Sipariş verilebilir

Kabak arabası şekli el yapımı zanaat sanat mücevher kutusu.İçi boş tasarım, kristal elmas taklidi ile süslenmiş.Katı emaye kaplama iç, mükemmel işçilik.Değerli mücevherlerinizi veya diğer küçük biblolarınızı saklamak için mükemmeldir.Ev dekorasyonu, doğum günü hediyesi veya düğün hediyesi olarak harika.Kabak arabası şekli el yapımı zanaat sanat mücevher kutusu.İçi boş tasarım, kristal elmas taklidi ile süslenmiş.Katı emaye kaplama iç, mükemmel işçilik.Değerli mücevherlerinizi veya diğer küçük biblolarınızı saklamak için mükemmeldir.Ev dekorasyonu, doğum günü hediyesi veya düğün hediyesi olarak harika.Şartname : Malzeme : Çinko alaşımboyutu : 8. 2x4.5x7.8 cmpaket İçerir : 1 parça Takı Depolama Durumunot : 1. Monitörler arasındaki fark nedeniyle lütfen gerçek öğe ile resimler arasında hafif bir renk farkına izin verin.2. Lütfen hafif bir ölçüm hatasına izin verin.Nazik anlayışınız için umut ve güzel bir alışveriş günü var!daha fazla alan sağlayın ve düğünler, yıldönümleri, doğum günleri, Anneler Günü, Noel için sevdiklerinize hediye olarak vermek için idealdir.

Mülkleri için

Material:
Zinc Alloy
Size:
8.2 x 4.5 x7.8cm
Package Includes:
1 Piece Jewelry Storage Case :
1. Please allow a slight color difference between the real item and the pictures due to the difference between monitors. :
2. Please allow a slight measurement error. :
Hope for your kind understanding and have a nice shopping day! :
provide more space and is ideal to give as a gift to loved ones for weddings, anniversaries, birthdays, Mother's Day, Christmas, :

Kategorideki ürünler