Mini Kompakt Duvar Kablolu Telefon, Uzatma Seti için Duvara Monte Kablolu Sabit Telefonlar Ev / Otel/Ofis, Arayan Kimliği (Siyah)
Yeni Kız

Mini Kompakt Duvar Kablolu Telefon, Uzatma Seti için Duvara Monte Kablolu Sabit Telefonlar Ev / Otel/Ofis, Arayan Kimliği (Siyah)

₺ 55.80

Sipariş verilebilir

1. Kurulumu kolay - Telefonu parselde bulunan telefon hattı ile RJ11 telefon jakınıza bağlayın, güç kapalıyken çalışmaya devam edin.Duvara Monte. 2. 35 grup gelen arama kaydı ve 5 grup giden arama kaydı. 3. Telefon hattı ile güçlendirilmiş, pil takmaya gerek yok, enerji tasarrufu ve çevre koruma. 4. Duvara montajlı - otel için en iyi seçim. 5. Garanti : 30 gün para iade garantisi, 18 ay garanti ve 24 saat müşteri dostu hizmet sunuyoruz.Eğer herhangi bir sorunuz varsa, hoş geldiniz, herhangi bir zamanda bizimle temas kurmaktan. 6. Mekanik Kilit : Kilit anahtarının alt kısmında bulunan phone.To değiştirin, üniteyle birlikte gelen bir anahtar kullanmanız gerekir.Kilidin iki konumu vardır : Tuş yeşil konumdayken, kilit devre dışı bırakılır ve telefonun her türlü aramayı yapmasına izin verilir.Tuş kırmızı konumdayken arama yapılamaz.Mini duvara monte kablolu telefon 1. DFMF / FSK Arayan Kimliği 2. Tekrar arama ve Duraklatma fonksiyonu 3. Otel Duvara Monte Edilebilir ve Masa 4 kullanılarak. Mekanik tuş takımı kilidi 5. Darbe ve ton anahtarı 6. Kullanımda led ışık göstergesi 7. Zil led ışık göstergesi 8. Arayan Kimliği.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler