Dövme Sonrası Bakım Kremi Vitamin A & D Anti-leke Merhem Kalıcı Makyaj Vücut Sanatı Dövme Hızlı Şifa (10 adet/takım)(Sarı)
Yeni Kız

Dövme Sonrası Bakım Kremi Vitamin A & D Anti-leke Merhem Kalıcı Makyaj Vücut Sanatı Dövme Hızlı Şifa (10 adet/takım)(Sarı)

₺ 17.37

Sipariş verilebilir

Yan etkileri olmadan güvenli, toksik olmayan ve zararsız olan dulavratotu, ebegümeci, kereviz, kekik, snokeweed, meyan kökü ve mantardan arındırın.Anti-inflamatuar olan dövmenin parlak rengini korumak için melanin oluşumunu ve yara izini önlemek.Cildin sağlıklı bir duruma dönmesine yardımcı olmak için nem sağlamak, bu da kuru cildin iyileşmesi için çok etkilidir.Hızlı iyileşme, renk değişikliği yok ve dövme ve diğer kullanımlar için kabuk yok.Dövme iyileşmesi için son derece önemli olan A ve D vitamini bakımından zengindir.Paket Içerir : 1 x Çanta 10 Pcs Dövme Merhemler Özellikler : Isteğe Bağlı Renkler : Beyaz, Sarı Boyutu : 12.7 * 3.1 cm / 5.0 * 1.2 inç Net İçeriği : 5g Miktar : 1 x Çanta 10 Pcs Dövme Merhemler Paket Ağırlığı : Yaklaşık. Melanin ve Yara Oluşumunu Engelleyen 47g Türü : Dövme Aksesuarları İşlevi : Dövme ve Diğer Kullanımlar Açıklama Parlak Rengi Korumak : Bu dövme merhem ayarlayın daha sonra nemlendirmek ve cilt iyileşmek yardımcı olabilir hangi dövme sonrası bakım, orijinal lüks dövme bakım ürünüdür.Dünyanın dört bir yanındaki dövme sanatçıları ve müşterileri tarafından sevilen bu dövme merhem seti, dövme işleminden sonra cilde uygulanabilir.Müşterilerimizin çoğu, cildini nemli, sağlıklı ve dövmenin parlak rengini korumak için dövmeleri iyileştikten uzun süre sonra bu ürünü kullanmaya devam ediyor.Özellikler : 1. Yan etkileri olmadan güvenli, toksik olmayan ve zararsız olan dulavratotu, ebegümeci, kereviz, kekik, snokeweed, meyan kökü ve mantardan arındırın. 2. Anti-inflamatuar olan dövmenin parlak rengini korumak için melanin oluşumunu ve yara izini önlemek. 3. Cildin sağlıklı bir duruma dönmesine yardımcı olmak için nem sağlamak, bu da kuru cildin iyileşmesi için çok etkilidir. 4. Hızlı iyileşme, renk değişikliği yok ve dövme ve diğer kullanımlar için kabuk yok. 5. Dövme iyileşmesi için son derece önemli olan A ve D vitamini bakımından zengindir. 6. Vakum dezenfeksiyon ambalajını benimsemek.Nasıl Kullanılır : 1. Etkilenen bölgeyi temizleyin. 2. Yarayı bu ürünle pamuklu çubukla günde 2 veya 3 kez eşit şekilde örtün, Yarayı temiz tutun.Not : Lütfen etkilenen bölgeyi yumuşak sabun ve ılık suyla temizleyin ve gerekirse uygun gevşek giysiler giyin.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler