Nhlzj XİAOQİANG Duvara Montaj Vanity Makyaj Aynaları Otel Banyo Tıraş Büyüteç Kozmetik Ayna ile Fiş Çift Katlanır (Boyut: 10X)
Yeni Kız

Nhlzj XİAOQİANG Duvara Montaj Vanity Makyaj Aynaları Otel Banyo Tıraş Büyüteç Kozmetik Ayna ile Fiş Çift Katlanır (Boyut: 10X)

₺ 1167.81

Sipariş verilebilir

Mirror Aynanın montajı kolaydır ve sadece yakındaki bir prize takılır.Ek olarak, LED daha az güç tüketir ve normal ampullerden daha uzun ömürlüdür. Mirror Döner Ayna, Ayna 180 derece dönebilir.Kullanılmadığı zaman, duvara doğru katlanabilir. Durable Dayanıklı malzeme, kırılması zor olan pirinçtir, onlarca yıllık kullanım için bir aynadır. ♦ Büyütmeli Tek Taraflı Ayna (Seçiminiz için 3 X 5 X 7 X 10 X), işleri düzeltmek için ayrıntılara bakmanız için büyük kolaylık sağlar. mirror Duvara monte ayna, katlanabilir işlevi olan zarif bir tasarımdır.Kol 12 inç'e kadar, ihtiyacınıza göre uzatılabilir.Mağazamıza iyi niyetle çalışır ve amacı Müşteri Memnuniyeti alır 10cm kesme Hizmet İçinde 15cm10 X İçinde Witin 20cm7 X 30cm5 X İçinde 3 X büyütme ayna " dan Çok uzakta Pirinç+ Cam Lens Malzemesi : Cam Çift Uzantı Kol : 32 cm ( 12 inç) Işık : Evet Yansıtma Şekli : Round Size : 8 inch Magnification : 3 X,4 X,7 X,10 X Dostu İpuçları : vertigo, en iyi mesafedir neden olur Magnifying Material Tek taraflı boyutu : 291428.5 CMMaterial : Brass Feature : : : : : : : .Ürünlerimizin kalitesinden ve mükemmelliğinden memnun olduğunuza inanıyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size tatmin edici bir çözüm sunuyoruz.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler