GLYYR havlu ısıtıcı Altın 304 paslanmaz çelik cilalı duvara monte ısıtmalı havlu askısı dahili termostat elektrikli ısıtmalı
Yeni Kız

GLYYR havlu ısıtıcı Altın 304 paslanmaz çelik cilalı duvara monte ısıtmalı havlu askısı dahili termostat elektrikli ısıtmalı

₺ 263.40

Sipariş verilebilir

towel Bu havlu ısıtıcısı takılabilir.Plug-İn : Güç kablosu, dikey borunun arka tarafından bir fiş ile çıkar. El cilalı, yüksek sıcaklık dayanımı, tak, müşteri gereksinimlerine göre yapılandırılabilir yüksek kaliteli 304 paslanmaz çelik, IP56 su geçirmez ve elektrik geçirmez, Kullanma ui malzeme : ./Güvenli bir kapak kapalı kullanımda havlu daha sıcak çalışmasını, Daha güvenli ve rahat kontrol anahtarı ile birlikte gelir. ✔ Mükemmel Performans : Havlularınızı kuru ve sıcak tutar.Islak ve donmuş soğuk bir günde size rahat bir deneyim sunar.Hoş olmayan kokuları gidermeye yardımcı olur ve banyoları korur refreshing.It kurutucunuzu kullanmadan iç çamaşırınızı, mendilinizi, mayolarınızı, bebek battaniyelerinizi ve yatak takımlarınızı ısıtır. ✔ Yerden Tasarruf ve Duvara Monte : Modern stili, bu ısıtmalı havlu askısını eviniz, oteliniz, daireniz ve spanız için uygun hale getirir.Havlu ısıtıcısı duvara monte edilebilir (yerden tasarruf sağlar).Sadece harika bir havlu ısıtıcısı değil, aynı zamanda harika bir banyo dekorasyonu. Customized Özelleştirilmiş hizmet : Her zaman müşterinin bakış açısında dururuz,müşterilerimizin ürün sorunlarını hızlı bir şekilde çözmelerine yardımcı oluruz.Ürünler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, e-posta yoluyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz sorunu çözmeye yardımcı olabilir.Tüm e-postalar 24 saat içinde cevaplandırılacaktır.1 Yes Color : Gold Applicable Yerler müşteri requirements Mounting Aksesuarları Göre 5 dk su Geçirmez : İP56 Plug Tür Isınma müşteri requirements Power Göre Frekans : 50 Hz Sıcaklık : 50 ° Zaman 58 WVoltage 162 W / Polished Product Boyutu : 1100×520×120mm / 450×540×120 mm Power 304 paslanmaz çelik yüzey özellikler : Ürün Adı : Isıtmalı havlu rails Material : : : : : : : : . Evde banyo, tuvalet, soyunma odası2. Otellerde banyo, tuvalet, soyunma odası3. Stadyumlarda banyo, tuvalet, soyunma odası.Natatorium4 gibi. Banyo merkezi ve spa merkezi5. Güzellik salonu Prompt : ★ Lütfen kurulumdan önce tüm aksesuarların tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol edin★ Boyut manuel olarak ölçüldüğünden, belirli bir hata var.Lütfen gerçek ürüne bakın★ Proje aydınlatma ve ekran nedeniyle resimden biraz farklı olabilir★ Büyük siparişler, karışık siparişler veya birden fazla ürün sipariş etmek istiyorsanız, size ürün indirimleri sağlayabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin★ Lütfen ürünlerin tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol edin malları almak.Hasar görmüşse, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Size yeni bir ipucu onaylayacağız ve göndereceğiz : ★ Havlular ve diğerleri dahil değildir ★Bu öğeyi yüklemek için kalifiye bir elektrikçiye başvurmanızı öneririz.

Mülkleri için

Product Name:
Heated towel rails
Material:
304 stainless steel
Finish:
Polished
Product Size:
1100×520×120mm / 450×540×120 mm
Power:
162W / 58W
Voltage:
According to customer requirements
Power Frequency:
50Hz
Temperature:
50℃
Time of Warming-up:
5min
Waterproof:
IP56
Plug Type:
According to customer requirements
Mounting Accessories:
Yes
Color:
Gold
Applicable Places:
1. Bathroom, toilet, locker room in house :
2. Bathroom, toilet, locker room in hotels :
3. Bathroom, toilet, locker room in stadiums. Such as natatorium :
4. Bath center & spa center :
5. Beauty parlor :
Prompt:
★ Please check if all accessories are complete before installation :
★ Since the size is measured manually, there is a certain error. Please refer to the actual product :
★ The project may be slightly different from the picture due to lighting and display :
★ If you want to order large orders, mixed orders or multiple items, please feel free to contact us so that we can provide you with product discounts :
★ Please check if the items are complete after receiving the goods. If it is damaged, please contact us immediately. We will confirm and send you a new one :
Tips:
★Towels and others are not included :
★We suggest you ask a qualified electrician to install this item :

Kategorideki ürünler