GLYYR havlu ısıtıcı, elektrikli ısıtmalı havlu askısı Zamanlayıcı ile, 10 kare Barlar 304 Paslanmaz Çelik Su geçirmez Elektrikli
Yeni Kız

GLYYR havlu ısıtıcı, elektrikli ısıtmalı havlu askısı Zamanlayıcı ile, 10 kare Barlar 304 Paslanmaz Çelik Su geçirmez Elektrikli

₺ 414.69

Sipariş verilebilir

Installation Kurulum : Bu yerden tasarruf sağlayan duvara monte havlu ısıtıcısı, iki kablolama yolu sunar (kablolu/plug-in).Yeni bir banyo ya da bir güçlendirme olup olmadığını, ısıtıcıları bizim pratiklik ve dekorasyon birleştirmek, kaçırmak değil. Timer Dahili Zamanlayıcı : Bu ürün 3 modlu dahili bir zamanlayıcıya sahiptir : led göstergeli AÇMA/kapama, 1 H veya 2 H.Havlu ısıtıcısı kolaylık kattı ve 113 ila 131 derece Fahrenheit arasındaki sıcaklıklara kadar ısınacak.Havlu ısıtıcısı ısındıktan sonra yüzey sıcaklığının sabit kalacağını ve kademeli olarak ayarlanamayacağını lütfen unutmayın. Material Premıum Malzeme : Modern Alman tarzı kare çizgiler, şık bir banyo oluşturmak için harika bir ideal, vücut tamamen temizlenmesi kolay ve mükemmel pas ve korozyon direncine sahip 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Energy Enerji Tasarrufu : Raf 88 W ile birlikte gelir power.It enerji olacak şekilde tasarlanmıştır efficient.It sadece harika bir havlu ısıtıcısı değil, aynı zamanda harika bir banyo decoration.It ayrıca hoş olmayan kokuları gidermeye ve banyoyu ferahlatmaya yardımcı olur. Enjoy Sözün Tadını Çıkarın : Her müşterinin yoğun işten sonra rahat hissedebilecekleri kendi yerlerini dekore etmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamanıza izin vereceğiz.Ev dekore.Hayatınızı güzelleştirinişlevsellik ve estetik açısından doğru bir şekilde dekore ederseniz, banyonuzu uzun bir günün ardından dinlenebileceğiniz ve sıcak ve rahat bir ortamda sıcak bir banyonun keyfini çıkarabileceğiniz gerçek bir spaya dönüştürebilirsiniz.Modern Color özellikler : Ürün Adı : Elektrikli havlu warmer Style : 500 780*Timer Product Boyutu ile Polishing Material : 304 paslanmaz steel Feature : * (30,7×7×4.7 inç) Ana Fonksiyonlar : Kuru, sabit sıcaklık, su geçirmez, yüksek sıcaklık resistant Voltage : 110 V-240 V(müşterinin ülkeye Göre) Güç : 88 WFrequency : 50 HZHeating Süresi : 5 minutes Working Sıcaklığı : 50± 5°CWaterproof Değerlendirme : İP56 Wire Türü : Uzunluğu 1.2 MHeated Havlu Çubukları Bu Faydalar : detaylar kuru havlu daha hızlı 120 mm, onları taze tutmak.● Banyonuzda yumuşak bir ortam sıcaklığı sağlarlar.● Hassas kıyafetleri ve mayoları nazikçe kurulayın.● Palto ve eldiven gibi ıslak dış giysilerin kurumasını hızlandırın–çamur odaları ve çamaşır odaları için dikkate değer havlu ısıtıcıları yapın.Istemi : ★ Boyut manuel olarak ölçüldüğünden, 1-3mm hata var.Lütfen gerçek ürüne bakın. 365. resim gerçek ürün vardır.Ancak, farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle hafif renk sapmaları oluşabilir.Size hayattan zevk diliyoruz!.

Mülkleri için

Product Name:
Electric towel warmer
Style:
Modern
Color:
Polishing
Material:
304 stainless steel
Feature:
with Timer
Product Size:
780*500*120 mm (30.7×19.7×4.7 inch)
Main Functions:
Dry, constant temperature, waterproof, high temperature resistant
Voltage:
110V-240V(According to the country of the customer)
Power:
88W
Frequency:
50HZ
Heating Time:
5 minutes
Working Temperature:
50± 5°C
Waterproof Rating:
IP56
Wire Type:
Length 1.2M
Heated Towel Bars Offer These Benefits:
● They dry towels more rapidly, keeping them fresher. :
● They provide a soft ambient warmth in your bathroom. :
● Gently dry delicate clothing and swimwear. :
● Accelerate drying of wet outerwear, such as coats and gloves–making towel warmers worth considering for mud rooms and laundry rooms. :
Prompt:
★ Since the size is measured manually, there is a 1-3 mm error. Please refer to the actual product. :
★ The picture is the actual product. However, slight chromatic aberrations may occur due to different lighting and display settings. :
We wish you enjoy life! :

Kategorideki ürünler