Mücevher Kutusu Vintage Kazınmış Çiçek Antika Mücevher Kutusu Hazine Biblo saklama kutusu Depolama (Renk: Gümüş, Boyutu: Bir
Yeni Kız

Mücevher Kutusu Vintage Kazınmış Çiçek Antika Mücevher Kutusu Hazine Biblo saklama kutusu Depolama (Renk: Gümüş, Boyutu: Bir

₺ 897.60

Sipariş verilebilir

Sofistike çiçek deseni ile kazınmış Vintage tarzı teneke mücevher kutusu.Evinize şıklık katan kitaplık, şifonyer, çalışma masanız için uygun bir dekoratif ürün.Yüzük düğmeleri gibi, küpe, kolye & bilezik ya da küçük eşyalar gibi küçük ıvır zıvır için uygundur.Pahalı kalay görünümüne ve hissine sahip sağlam, uzun ömürlü alaşımdan yapılmıştır.Doğum günü, yıldönümü, Anneler Günü, Sevgililer Günü, Noel için sevdiklerinize harika bir hediye fikri ve değerli mücevherlerinizi koymak için mükemmel bir mücevher kutusu.Sofistike çiçek deseni ile kazınmış Vintage tarzı teneke mücevher kutusu.Evinize şıklık katan kitaplık, şifonyer, çalışma masanız için uygun bir dekoratif ürün.Yüzük düğmeleri gibi, küpe, kolye & bilezik ya da küçük eşyalar gibi küçük ıvır zıvır için uygundur.Pahalı kalay görünümüne ve hissine sahip sağlam, uzun ömürlü alaşımdan yapılmıştır.Doğum günü, yıldönümü, Anneler Günü, Sevgililer Günü, Noel için sevdiklerinize harika bir hediye fikri ve değerli mücevherlerinizi koymak için mükemmel bir mücevher kutusu.Şartname : Adı : Vintage Mücevher kutusumalzeme : Metalmalzeme : Çinko Alaşımı, kadife Rrenk : gösterildiği gibijewelry Ambalaj ve Ekran Tipi : Taşıma çantalarıdı Boyut(U x G x Y) : Yaklaşık. 18x12x8 cm / 7.09x4. 72x3. 15 inç Boyut(U x G x Y) : Yaklaşık. 15x10x5.8 cm/5. 91x3. 94x2. 28 inçpaket İçeriği : 1 adet Vintage mücevher kutusu(Kutuya mücevher dahil değildir) Not : Yukarıdaki boyut elle ölçüldüğünden, aldığınız gerçek öğenin boyutu yukarıdaki boyuttan biraz farklı olabilir.Fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi, monitörler kalibre edilmediğinden bilgisayar monitörünüzde biraz farklı gösteriliyor olabilir.

Mülkleri için

Name:
Vintage Jewelry Box
Material:
Metal
Material:
Zinc Alloy,velvet
Color:
as shownJewelry Packaging & Display Type
Outer Dimension(L x W x H):
Approx. 18 x 12 x 8cm/7.09 x 4.72 x 3.15 inch
Inner Dimension(L x W x H):
Approx. 15 x 10 x 5.8cm/5.91 x 3.94 x 2.28 inch
Package Includes:
1 Piece Vintage Jewelry Box(Does not include jewelry in the box) :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above. :
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibra :

Kategorideki ürünler