Kablosuz Kulaklık Akıllı Ekran Gürültü Azaltma 5.0 Kulaklık Kullanımda Dayanıklı Ofis Ev için(Siyah, Pisa Pisa Kulesi Tipi)
Yeni Kız

Kablosuz Kulaklık Akıllı Ekran Gürültü Azaltma 5.0 Kulaklık Kullanımda Dayanıklı Ofis Ev için(Siyah, Pisa Pisa Kulesi Tipi)

₺ 76.29

Sipariş verilebilir

UZMAN TEKNİK YARDIM : Kurulum, bağlantı sorunları, sorun giderme ve daha pek çok konuda yardımcı olmak için 7/24 kullanılabilen gerçek uzmanlar.Kapsanan satın alma fiyatı için size bir e-hediye kartı göndereceğiz product.In bazı durumlarda, değiştireceğiz veya onaracağız.Model numaranızı girerek bunun uygun olduğundan emin olun.Bu kulaklık size müziğin keyfini çıkarma ve başkalarıyla telefon görüşmesi yapma, aynı anda ellerinizi serbest bırakma şansı sunar.Akıllı ekran, şarj kutusunu ve kulaklığın mevcut gücünü ve kulaklığın şarj ilerlemesini gösterebilir.Kulaklık kablosunun esaretinden arınmış, size en iyi oyun deneyimini sunan gürültü azaltma işlevine sahiptir.Kulaklık şekli, kulağın ergonomik kontur şekli kısmını ifade eder, sabit bir klips noktası oluşturur, rahat ve uygun şekilde sabitlenir.Kulaklık çipinin dahili bir dokunmatik modülü vardır, kulaklık işlevini çalıştırmanız gerektiğinde, sadece dokunmanız gerekir.Renk : siyah, Pisa Eğik Kule Tipi Özellik : 1. Akıllı Ekran, Şarj Kutusunu Ve Kulaklığın Mevcut Gücünü Ve Kulaklığın Şarj İlerlemesini Gösterebilir. 2. Kulaklık Çipinin Dahili Bir Dokunmatik Modülü Vardır, Kulaklık İşlevini Çalıştırmanız Gerektiğinde, Sadece Dokunmanız Gerekir. 3. Kulaklık Şekli, Kulağın Ergonomik Kontur Şekli Kısmını İfade Eder, Sabit Bir Klips Noktası Oluşturur, Rahat Ve Uygun Şekilde Sabitlenir. 4. Bu Kulaklık Size Müziğin Keyfini Çıkarma Ve Başkalarıyla Telefon Görüşmesi Yapma, Aynı Anda Ellerinizi Serbest Bırakma Şansı Sunar. 5. Kulaklık Kablosunun Esaretinden Arınmış, Size En İyi Oyun Deneyimini Sunan Gürültü Azaltma İşlevine Sahiptir.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Kulakiçi Malzeme : Abs Hoparlör Çapı : Yaklaşık. 13 Mm / 0.5 İn Ağırlık : Yaklaşık. 2.5 Saat Şarj Süresi Kulaklık Lion Pil Kesintisiz Müzik Çalma Süresi : 3 Saat bekleme Süresi : : : R 1 Saat Paket Listesi : 2 X Earbuds1 X Şarj Kutusu 1 X Kılavuzu 1 X Şarj Kablosu 4 X Kulak tıkacı 78.0 G/2.8 Oz Model : Bt J70 Dahili Pil Voltajı : 3.7 V Empedans : 32 Ohm Bluetooth Sürümü : Jl 5.0 İletim Mesafesi : ≥10 M/4.9 Ft Güç Cnsumption : 20 Mwx2 Frekans Tepkisi : 100 Hz8 Khz Kulaklık Pil Kapasitesi : 40 Mah Şarj Kutusu Pil Kapasitesi : 400 Mah Kulaklık Ve Şarj Kutusu Pil Türü : .

Mülkleri için

Condition:
100% Brand New Item Type

Kategorideki ürünler