Kendinden Delme Vidası; Kendinden Kılavuzlu Vida; Yaklaşık 8; Ahşap Vida; Çapraz Oluk Genişledi pan Kafa:Karbon Çelik Malzeme:
Yeni Kız

Kendinden Delme Vidası; Kendinden Kılavuzlu Vida; Yaklaşık 8; Ahşap Vida; Çapraz Oluk Genişledi pan Kafa:Karbon Çelik Malzeme:

₺ 21.60

Sipariş verilebilir

Vida dişleri derin ve keskindir, Ahşabı kolayca delebilir.Mükemmel performans, kullanıcıların birden fazla uygulama elde etmek için tek bir ürüne güvenmelerini sağlar.Karbon çeliğinden yapılmış,Çapraz gömme tava kafası, genişletilmiş kafa, Yüzeyin siyah oksidi; Sertliği Arttırın; Kendinden delme vidaları; güçlü ve korozyona dayanıklı.Phillips tasarımı matkap ucunu en aza indirir slippage.It farklı ahşap, plastik ve diğer insan yapımı malzemelerde iyi yapışma sağlayabilir.Çatlamayı önlemek için sert ahşabın önceden delinmesi gerekir. [Endişesiz] Tüm ürünlerimiz Depo tarafından sevk edilir, bu yüzden nakliye konusunda endişelenmeyin.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.İpuçları : 1) ekranlar arasındaki parlaklık farkı nedeniyle, hafif renk farklılıkları olacaktır. 2) Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hataya izin verilir. 3) Lütfen yangının önlenmesine dikkat edin ve kullanılmadığı zaman kuru tutun. 4)Ürün ile herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen ve biz onunla başa çıkmak için elimizden geleni yapacağız.

Mülkleri için

Kategorideki ürünler